mokhtariaa Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Witam. Prosze o wyjaśnienie snu. Otóż śniło mi się, że w jakiś kawałek materiału wbijałam igły, jedna obok drugiej tak jakbym je układała. Ten sen powtarza mi się dosyć często i nie wiem co oznacza. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam:* Cytuj
Gość SooYoung Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Skoro ten sen się powtarza myślę ze Igły stały się Twoim osobistym symbolem, z czym Tobie kojarzy się igła? z szyciem a może z bliską ci osobą która szyła Ci ubrania, a czy interesujesz się krawiectwem ? ogólnie igła kojarzy się z szyciem, z cerowaniem - ratowaniem, naprawianiem, tworzeniem czegoś nowego w sensie ubioru wbijanie igieł kojarzyć się moze z bólem, ale w materiał to jakby w materię życia czy odbierasz swoje życie jako wyjątkowo bolesne? Cytuj
mokhtariaa Napisano 25 Maja 2010 Autor Napisano 25 Maja 2010 Kojarzy mi się z szyciem. Owszem odbieram moje życie jako bolesne. Dzień w dzień problemy i stresujące sytuacje. Bardzo dziękuję za interpretację mojego snu. Będe zaglądać tu częsciej bo widzę że sie naprawde bardzo opłaca. Jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi