makawika Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 śnił mi się własny ślub - ale nie ten który przeżyłam naprawdę - to było zupełnie coś innego byłam w tym śnie taka szczęśliwa i zadowolona --- biegłam, szukałam welonu kwiatów - bałam się ze nie zdążę na uroczystość te kwiaty były dla mnie najważniejsze a nigdzie nie mogłam ich dostać co taki sen może oznaczać ? proszę o interpreytacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 a jaki jest twoj status zwiazkowy? nie wychodzisz za maz w ralu teraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makawika Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 jestem w związku od 10 lat więc odpada - wszystko jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 mnie osobiscie taki sen zwiastowalby rozstanie...ewentualnie jakies niepomyslne wydarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makawika Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 a czemu akurat interpretujesz ten sen "ze związkiem" może to jakaś zmiana w życiu ale nie koniecznie mówiąca o czymś niepomyślnym - może kończy się etap "niepomyślności" jakis stary układ przestaje działać i czas na nowy - "układ" np. zawodowy, przyjacielski itp. co Ty na to iridos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 ja ci podaje to jakbym swoj odczytala kazdy ma inna symbolike na wydarzenia u mnie wlasnie rozstanie by zwiastowalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makawika Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 ok dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 jak ci sie jakos sen odziwerciedli czy zweryfikuje w realu daj znac ciekawa jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makawika Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 oczywiście -dam znać pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts