frogu Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 Dzisiaj miałam dziwny sen, dokładnie go nie pamiętam. Śnił mi się znajomy ze szkoły. Spotkaliśmy się na mieście rozmawialiśmy i on mnie pocałował. Dalsza część snu to już chyba kilka dni później, chodziliśmy za rękę po mieście i później rozmawiałam z koleżanką i ona się pytała czy ze sobą chodzimy. Odparłam, że chyba tak. Dalej nie pamiętam. Proszę o interpretację, bo na prawdę nie wiem co o tym myśleć. :krecka_dostal_na: Cytuj
Pysiaczek Napisano 25 Maja 2010 Napisano 25 Maja 2010 A czy ten znajomy tak czasem nie wpadł Ci w oko ? Cytuj
frogu Napisano 28 Maja 2010 Autor Napisano 28 Maja 2010 Pysiaczek no właśnie nie i to mi się wydaje trochę dziwne Cytuj
Pysiaczek Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 A dla mnie nie jest to dziwne Poprostu ten sen przejawia Twoją tęsknotę za czułością, miłością i bliskością. Jest odzwierciedleniem tego, czego pragniesz i o czym może nawet marzysz Cytuj
Gość Varyvein Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Zgadzam się z powyższym plus sen oznacza jeszcze, że chciałabyś przełamać monotonię życia, poprzez zrobienie czegoś zupełnie nieoczekiwanego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi