kaza2 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Snił jej się były chłopak spacerowali po rynku , niby ja też jakoś sie tam przewinołem. Poźniej poszli do resteuracji gdzie byli koledzy tego właśnie chłopaka. Później zaczeli się całować i ten chłopak chciał żeby do niego wróciła , ale ona powiedziała że nie może być z nim i że kocha kogo innego że niby mnie i miał do niej pretensje że mu to powiedziała przy kolegach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza2 Posted May 26, 2010 Author Share Posted May 26, 2010 byłbym wdzięczny z góry dzięki poprosze o interpretacje choćby była nawet zła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 jest zła o tyle że nie byłeś w tym śnie aktywny, więc sen bardziej oznacza relacje miedzy twoją kobitą a ex. choć ciagnie ich do siebie, decyzja została podjęta. więc nawet spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts