walentyna Napisano 26 Maja 2010 Napisano 26 Maja 2010 miałam sen o trzepaniu łóżka i w trakcie tego wysuwały się z łóżka insekty większe od karaluchów do tego sypał się kurz . ( sennik pisze że łóżko we śnie oznacza zmianę miejsca zamieszkania ) Cytuj
walentyna Napisano 27 Maja 2010 Autor Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) jestem w dobrym drugim związku jednak z pierwszego związku zostały sprawy finansowe które ja chcę zakończyć Edytowane 27 Maja 2010 przez walentyna Cytuj
Pysiaczek Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 No i masz odpowiedź Łóżko symbolizuje w tym śnie do Twój pierwszy związek. Insekty zaś to utrapienia i kłopoty związane z tym związkiem z którymi borykasz się na codzień i chcesz się ich pozbyć gdyż przeszkadzają Ci i niszczą porządek w Twoim życiu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi