walentyna Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 miałam sen o trzepaniu łóżka i w trakcie tego wysuwały się z łóżka insekty większe od karaluchów do tego sypał się kurz . ( sennik pisze że łóżko we śnie oznacza zmianę miejsca zamieszkania ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Jesteś obecnie w związku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walentyna Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 (edited) jestem w dobrym drugim związku jednak z pierwszego związku zostały sprawy finansowe które ja chcę zakończyć Edited May 27, 2010 by walentyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 No i masz odpowiedź Łóżko symbolizuje w tym śnie do Twój pierwszy związek. Insekty zaś to utrapienia i kłopoty związane z tym związkiem z którymi borykasz się na codzień i chcesz się ich pozbyć gdyż przeszkadzają Ci i niszczą porządek w Twoim życiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts