Skocz do zawartości

proszę o interpretację.....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sniło mi się moje wlasne dziecko, w miarę jak rosło zmieniała się jego szczęka i była coraz bardziej zniekształcona, obawiałam sie....wyglądało to naprawdę źle i postanowiłam szybko działać , leczyć moje własne dziecko.... co oznacza ten dziwny sen???

Napisano

sen może obrazowac Twoje przeżycia dotyczące dziecka MOże cos się dzieje teraz (jest chore, albo było chore) i Ty jako matka robisz wszystko aby mu pomóc W realu na pewno też tak jest :) Jak dzieje sie jemu jakas krzywda Ty pomagasz mu We snie dziecko rosnie, a Ty jestes caly czas przy nim i na pewno będzie tak równiez i jest w rzeczywistosci :) nic zlego sen nie oznacza... :)

Napisano

dzięki, sen był dość realny i może dlatego go zapamiętałam:)

...śniło mi się jakiś czas temu,że mój znajomy jest w niebezpieczenstwie, ktoś się nim interesuje, zbiera wiadomości na jego temat i w końcu go atakuje.

Ostrzegłam go, że być może grozi mu niebezpieczeństwo......

za jakiś czas okazało się, ze został zaatakowany i bardzo silnie uderzony w podobnych okolicznościac jak w moim śnie....

pozdrawiam maleństwa

Gość Varyvein
Napisano

Śnione dziecko symbolizuje miłość, jaką jesteś obdarzana i jaką sama obdarzasz kogoś. Sen wróży, że w ciągu rozwijającej się miłości nastąpi wiele kłótni słownych i potyczek, które tę miłość wynaturzą i stanie się potworem. Drugi sen potwierdza, że jeśli nadal będziesz dążyć w kierunku tej osoby, niezależnie od Twoich działań, zrobisz komuś krzywdę i ta osoba zrobi ją Tobie (w dość odległej przyszłości). Zaznaczam, że sny ukazują przyszłość możliwą, ale nie konieczną. Zanim się z kimś zwiążesz na trwałe, dużo z tą osobą rozmawiaj, bo według snu jest rozbieżność poglądów, która uniemożliwi poprawny związek.

Napisano

ten człowiek, który mi się śnił nie ma ze mną bezpośredniego kontakt i przekazałam jemu przez osoby trzecie, zeby na siebie uważał....został bardzo silnie uderzony z zaskoczenia .... ma ponad 60 lat

dziękuję za opis mojego snu

pozdrawiam maleństwa

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Śniło mi się, że siedzę w ogródku kawiarenki na zewnątrz i przechodzi mężczyzna, który zwraca szczególną uwagę na mnie i uśmiecha sie...jestem tym bardzo zdziwiona, mężczyzna podchodzi bliżej i rozpoznaję w nim Pawła Deląga, który przechodząc skłania się nieznacznie i puszcza do mnie oczko po czym wchodzi do budynku kawiarni i znika z moich oczu....

...co oznacza taki sen, barzo dobrze go zapamiętałam?

pozdrawiam m.