Guest madziaCara Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Śniło mi sie że mam na sobie białe sliczne buty, weszłam do jakiegoś lokalu a tam było pełno złotych ślicznych butów. Ten lokal to tak jak ręgielnia trzeba było założyc złote buty aby w nim przesiadywac . Fajny sen ale bardzo dziwny Jak ktoś wie co oznaczają złote buciki to prosze o interpretacje, bo generalnie buty to podróż daleka " ale złote? ":boje_sie_na: Pozdrawiam :ziew_na::ziew_na::ziew_na::ziew_na::ziew_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest madziaCara Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 ludzie czy ktoś to moze zinterpretowac ???? zależy mi bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Musisz odpowiedzieć na jedno pytanie: czy w tym śnie zdjęłaś te białe i założyłaś złote czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest madziaCara Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 nie, nie nie zdjełam :* czy ze pewnie odrzuce jakąś fantastyczną szanse hahahha ale w tym śnie byłam bardzo szczęsliwa :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Właśnie nie. Nie każde złoto co się świeci. Sen wróży bardzo dobrze. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts