Guest Vayen Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Uznajmy temat za zamknięty. Edited September 12, 2010 by niuuniaa93 P.S KOLEŚ NIE MA BLIŹNIAKA! A PIOSENKE SŁYSZAŁAM DOKŁADNIEE KAŻDE SŁOWO.. I PAMIĘTAM NAWET REFREN ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Pierwszy przypadek: Omamy słuchowe, drugi: Ten koleś miał bliźniaka... To Bardzo prawdopodobne tezy, rozważ je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klivtiena Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 A może inny wymiar na chwilę się włączył :> ? Rozważ i taką możliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donia2 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Hej Może ten drugi chłopak to brat poprzediego??Pamiętaj,że po świecie chodzą bliźniacze rodzeństwa. Co do piosenki to może też mózg tobie płatać figle- przemęczenie,senność itp. Ważne by odrazu nie panikować ale próbować "racjonalnie" to zjawisko wytumaczyć. U mnie w domu czasami spadają z szuszarki widelce czy łyżki co nie koniecznie znaczy,że mamy ducha w domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TransHuman Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 widziałam chłopaka (ubranego w żółtą koszulke, na to miał czarną obcisłą bluzke, czarne rurki i czarną torbe z żółtym napisem) wchodził po schodach do góry... nie schodził na dół... 5 min później TEN SAM CHŁOPAK znów wchodził po schodach (miał czerwono-czarną koszulkę w paski, jasne spodnie, czarną torbe i arafatke..) siedziałam na jedynym przejściu.. niemożliwe jest, aby innym sposobem sie przedostał na dwór i był zupełnie inaczej ubranyy... Pomijając wyjaśnienie, że mógł mieć brata bliźniaka; słyszałaś o bilokacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha0rebel Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 ale mogłaś również po prostu nie zauważyć jak schodził. zagapiłaś się lub zajęłaś na chwilę czymś innym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts