ehellon Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Śnił mi się wąż, był żółty, miał 2 ostre wystające zęby i syczał. Ja przed nim uciekałam. Co to może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 snami zajmuje sie od niedawna, wiec moja interpretacja moze byc nietrafna. Akurat ja odbieram ten sen jak w nast. sposob: po 1 masz poczucie zagrozenia. Wąż to siła, ale tez podstepność, zagrozenie- zeby,syk. Ty sie go bales, uciekales. moze czegos, a moze raczej kogos sie obawiasz?jestes w niekomfortowej sytuacji, ktora cie przerasta? nie wiem co moze znaczyc dla ciebie kolor zolty. Kolor ten symbolizuje: łączenie, cementowanie, asymilowanie, pomnażanie, rozrastanie, rozpoczynanie, inicjowanie, oraz: ostrożność, tchórzliwość. Moze symbolizuje osobe, ktora broniac sie atakuje? Co o tym myslisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gicu Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Kiedyś miałem identyczny sen. Wąż także był w kolorze żółtym ale bez zębów. Dzień później miałem małą bujkę w barze z osobą, której strasznie nienawidzę. Nie wiem czy to miało jakiś związek z tym snem... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
justysaa Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Miałam już drugi sen w tym miesiącu o wężach. Ten ostatni był dziwny i straszny. Śniły mi się węże, które były w czymś w rodzaju gniazd. W każdym "gnieździe" był jeden wąż , mały, cieńki ,koloru rdzawego. Podchodziłam do każdego i pokazywałam je mojemu małemu synkowi. Wszystkie były spokojne, tylko ostatni był agresywny, długi i cieńki. zaczął sie do nas zbliżać i chciał nas ukąsić. W obronie przed nim wbiłam w niego mały nożyk, na nim go podniosłam i wyrzuciłam. O mały włos co mnie nie ugryzł w udo. Odrzuciłam go, wzięłam synka i uciekłam. Obudziłam się bardzo przestraszona. Sen był krótki, bardzo realny. Bardzo proszę o interpretacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts