asiabud Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Witam, Pierwszy raz przysnilo mi sie, ze widze moja mame (ktora zyje) w trumnie jako nieboszczke. W snie bardzo plakalam - i jak sie obudzilam dzis rano to zauwazylam, ze w rzeczywistosci plynely mi lzy.Czy ktos moze mi powiedziec co oznacza moj sen.Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 ktos bliski moze odejsc ale mamcia dlugowiecznoscia powinna sie cieszyc mialam podobny sen przed odejsciem taty.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Varyvein Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Sny takie odzwierciedlają Twój własny strach przed zmiennością losu i śmiercią. Śmierć i trumna śniona nie są zapowiedziami przyszłości. Wydobywają Twoje lęki przed zmianą jakiejś obecnie stabilnej sytuacji życiowej, w której właśnie mama jest ostoją spokoju i równowagi często w kontraście do wybuchowego ojca lub rodzeństwa. Sen oznacza również, że pragniesz spokoju i otuchy. Nie ma się czego obawiać. Porozmawiaj z mamą o śmierci, zapytaj ją, czy ona się tego boi (chociaż to nieuniknione)? Taka rozmowa bardzo zbliża. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts