Skocz do zawartości

Problem z amuletami i talizmanami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zawsze amulety mi pomagały.. aż do ostatniego tygodnia. Zaczeło się od tego , że zawiązane na supeł zaczeły mi same spadac , czym się za bardzo nie przejełam. Kiedyś mogłam w nich spac jednak ostatnio nie wytrzymywałam w żadnym nawet chwili. Czasem skóra robiła mi się czerwona (Prosze jednak nie piszcie, że to alergia, bo nie chodzi mi tylko o to jaka była moja reakcja fizyczna ale i oto jaka była psychiczna). A Psychiczna była taka , że gdy postanowiłam ich przez pewien czas nie nosic, bezczynnie wiszące na ścianie też mi przeszkadzały. Gdy byłam w tym samym pomieszczeniu miałam uczucie ciężkosci, lekkiej paniki i czegoś podobnego do frustracji. W końcu poprosiłam znajomą o przechowanie ich na jakiś czas. Jestem ciekawa czym to mogło byc spowodowane. Dziękuje za odpowiedzi..

Napisano

Czerwona na zasadzie odparzeń/ucisku czy czerwona poparzona? Wątek o poparzeniach pojawiał się wielokrotnie, oznacza w skrócie, że wisiorek działa i Cie chroni równocześnie wytwarzając dużo ciepła, nieraz do wypalenia. Przy atlantach częste zmiany skórne, dotyczą oczyszczania. Daj znać co to za amulety, z czego zrobione. Ta ciężkość w pokoju, to gdy energie się kłócą, z amuletami raczej nic się nie dzieje ot tak, więc to raczej coś przyszło Cię odwiedzić. Czy jeśli raz się nie wyspałaś to wyrzucasz łóżko albo pościel?

Z tego co JAK DOTĄD napisałaś, oddanie ich było najgłupszym rozwiązaniem, ale, że szczegółów brak to się zobaczy co tam dalej.

Napisano

Ostatnio amulety znów pojawiły się w moim domu, narazie nosiłam tylko raz i j nic mnie zaniepokoiło. Co do plam raczej chodziło o poparzenie, czyli działają. Dziękuje za informacje. Dopiero zaczełam interesowac się ezoteryką, więc jakbyś mogła mi pomóc i powiedziec jak mogę się chronic przed tym jak "coś przychodzi mnie odwiedzic". Bo raczej nie wspominam tego mile. Jeszcze raz dziękuje...

• 9 miesięcy temu...
Napisano

A może warto by było oczyścić dom z niskich wibracji, bytów.?

Zakup pukiel białej szałwii i wiązkę sweet grass, najpierw odpal pukiel białej szałwii i okadzaj dokładnie mieszkanie, wizualizując swą intencję oczyszczenia, a następnie odpal wiązkę sweet grass, i myśl nad tym jak pozytywna, ciepła energia wypełnia twe mieszkanie. Pozdrawiam.