basiulek89 Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Śniło mi się, że w jakimś miasteczku przez które przejeżdżałam widziałam zmęczone zwierzęta, przechadzające się leniwie ulicą i bardzo spragnione wody. Ja zacząłam je poić. Wodę donosiłam im w złożonych dłoniach. Najpier napoiłam rudego kota- wyraźnie czułam jego szorstki język na swoich dłoniach, potem napoiłam psa- wilczura, a na końcu wielkiego lwa ( w ogóle się go nie bałam). Byłam bardzo przejęta losem zwierząt i starałam się zrobić wszystko co w mojej mocy, żeby je uratować. Co może oznaczać taki sen ? Z góry dzięki za odp. pozdrawiam Cytuj
Gość Varyvein Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Sen jest symboliczny. Rudy kot oznacza, że szczęśliwie uda Ci się wybrnąć z jakiegoś kłamstwa. Pies-wilczur oznacza, że zadzierzgniesz nowe lub silniejsze więzi z przyjacielem. Wielki lew oznacza, że chociaż pojawi się trudność ze strony osoby nad Tobą (może coś Ci zadać, zlecić trudne zadanie) to i tak sobie poradzisz. Cytuj
basiulek89 Napisano 30 Maja 2010 Autor Napisano 30 Maja 2010 dzięki W końcu ktoś mi odpowiedział Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi