lifedragons Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Wiec zaczne : Pojawilem się w mojej starej szkole podstawowej ( tak mi się bynajmniej zdaje bo pamietam te korytarze i wyjscie zbudynku był oto same ) Wszedlem ze szwagrem , jak pamietam i nagle go już nie moglem spotkac… Nagle widze moja była dziewczyne , wraz z kolezanka zobaczyla mnie , a ja zawstydzony ucieklem… gonily mnie … widzialem grupke ludzi , siedzacych przed drzwiami gabinetu usiadlem kolo jednego z nich i się pytam : - co tu robicie? -On czekamy na zajecie jakies psychologiczne… Spytalem czy to jest fajne on powiedzial ze tak , i chcialem zostac z nimi… Nagle korytarzem przechodzi moja była dziewczyna z kolezanka : Ona posyla mi buziaka i mowi co u mnie słychać ? -ja mowie ze wszystko w porzadku cos tam jeszcze było ale dobrze nie pamietam -wyszla oszklonymi drzwiami i pamietam , ze krzyknolem : yeess! Odezwała się pierwsza ! i byłem caly usmiechniety . Po chwili pojawil się mój szwagier podszedlem do niego a on mowi ze jego kolega ma jakies czekoladki ale niechce mu się już od niego podchodzic i poszlismy… Był jeszcze moment że widzialem moja była z kolezanka przy samochodzie… ale nie pamietam dokladnie w którym momencie {bodaj ,ze na koncu jak wychodzilem z szwagrem z tej szkoly i się obudzilem potem . PRosze o pomoc.. Nie jestem już z ta dziewczyna ok. roku , ale ciagle ja kocham... Całujc sie z inna mysle o niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts