agnieszka1982 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 TO w takim razie 3 pytanka dla Was/odpowiedź w czwartek:) Gdzie dziś wyjeżdżam? Kim będę się opiekować? Z kim tam jadę? Powodzonka:)czekam na Wasze odpowiedzi;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 (edited) Gdzie dziś wyjeżdżam? 9 mieczy,3 buław,księżyc Do osoby,która bardzo cierpi...której plany stały się tylko marzeniami....iluzją Kim będę się opiekować? Słońce.rydwan,6pucharów,Koło fortuny Dzieckiem....lub kimś młodym,chyba jeżdżącym na wózku inwalidzkim....kimś z przeszłości,u którego nastąpiły duże zmiany....chyba przesadziłam z tym wózkiem...:hmmm: Z kim tam jadę? 9 Pucharów,9 buław chyba dwie osoby jadą z Tobą Kobieta i mężczyzna.....ktoś z rodziny Edited June 1, 2010 by Arivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 ja sie dopisuję Gdzie dziś wyjeżdżam? Papież-rycerz kielichów-wydaję mi się że nad morze…i chyba zostałas zaproszona do tego kogoś Kim będę się opiekować? Moc-kotkiem? Z kim tam jadę? Rycerz kielichów-chyba z jakaś kobietką przyjaciółka siostrą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam? 7 Monet 9 Buław Gdzieś, gdzie jest natura wokół, jakieś działki, drzewka.. kojarzy mi się dom otoczony płotkiem drewnianym lub drzewami Kim będę się opiekować? Moc 3 Monet Dzieckiem w wieku szkolnym, przedszkolnym, może ma jakiś problem ze sobą ta osoba.. Będziesz pomagać, nadzorować, opiekować się. Z kim tam jadę? Rycerz Monet 2 Kielichy Ktoś ci bliski, może nawet więzy krwi jakieś..brat, siostra, mama, ewentualnie przyjaciółka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 hehe już jestem w tym miejscu i z jednym pytaniem jesteście blisko a kim się opiekuję jeszcze nikt nie trafił Może ułatwię z kim tam jadę postawcie karty na płeć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 podpowiadasz:P:diabelek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Gdzie jedziesz/ pojechałaś Rydwan (o), Rycerz denarów, VII kielichów - to miejsce wolne od zgiełku, hałasu, dużo zieleni, (winogrona - raz mi pokazały Ukrainę), pokazuje mi dużą harmonię i sielankę, pasują peryferia Paryskie, jednak czy wyjechałaś za granicę - Karta IX kielichów mówi, że obcujesz w swojskich klimatach - więc raczej Polska ale za miastem, na wsi bym powiedziała, Kim tam jedziesz się opiekować - Rycerz kielichów, II miecze, IX buław - nie wskazuje mi na osobę;/ ja bym powiedziała, że chodzi bardziej o opiekę intelektualną nad kimś, jakaś grupa wparcia, kolonie, obozy, wycieczka, ty masz być liderem( w sensie wzorem, głównym opiekunem) Z kim jedziesz - IX denarów, Wisielec, Słońce - z bliską Ci przyjaciółką, siostrą,- macie ze sobą świetny kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Katamaradze możesz mieć racje z tymi dziećmi....na 6 Pucharów mam dwoje..... ale kiedyś u Dezire kwiatuszki wyszły.....to może ogrodem....kwiatami czy coś w tym stylu. U mnie jeszcze słońce....może to coś potrzebuje ciepła...i to koło na zmiany....:hmmm:....ale pytanie jest wyraźne ......Kim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 no ja się zastanawiałam czy to nie jest podchwytliwe bo wychodziły mi właśnie takie rzeczy jak przyroda, zwierzęta,.... jakby bardziej o pomoc chodziło przy obejściu, przy gospodarstwie niż opieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmo Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 To i ja tak na szybkiego Gdzie wyjechałaś? 6 BUŁAW + 7 BUŁAW + SPRAWIEDLIWOŚĆ - pierwsze co mi się nasunęło na myśl, to że pojechałaś tam, bo albo Cię ktoś tam zaprosił, albo poprosił o to. Wydaje mi się, że potraktowałaś ten wyjazd jak wygraną na loterii - bardzo Cię ucieszył Myślę, że to jest bardzo malownicze miejsce, zielone, spokojne, choć ludzi tam zdaje się jest sporo, a przynajmniej w Twoim otoczeniu tak jest. Na pewno więcej czasu będziesz spędzać na świeżym powietrzu. Kim się będziesz tam opiekować? AS BUŁAW + KSIĘŻYC + DIABEŁ - w przełożeniu wyszła mi wieża, więc albo stawiam na czyjś dom/mieszkanie, albo na dzieciaki - taką trudną młodzież, może pochodzącą z patologicznych rodzin, albo też ludźmi z jakimiś uzależnieniami. To tyle co mówią mi karty, za to pierwsza myśl, to była opieka nad zwierzakiem ;P Z kim tam pojechałaś? 9 BUŁAW + ARCYKAPŁAN + SŁOŃCE - stawiałabym, że z facetem jakimś. Bardzo prawdopodobne, że jesteście spokrewnieni (mąż, brat), albo też to Twoja pokrewna dusza, ktoś kogo bardzo lubisz i przebywanie w jego towarzystwie sprawia Ci przyjemność Buziole :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Jutro odpowiedź:)Dwie osoby widzę,że mają super intuicję, ale szczegóły jutro:)Pozdrawiam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veroniczka Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 To może się przyłączę jeszcze - Gdzie dziś wyjeżdżam? - (śmierć, wieża, 9 denarów) Hmm, ja myślę że to będzie coś w rodzaju szpitala, coś w tym stylu. - Kim będę się opiekować? - (gwiazda, walet pucharów, 2 buław) Myślę że jakimś, młodym człowiekiem. Troszkę nieśmiałym, wrażliwym. To chyba będzie jakiś chłopak jednak. - Z kim tam jadę? - (królowa mieczy, 4 miecze, as buław) Z jakąś kobietą - chyba z samotną , dojrzałą kobietą. Starsza chyba od Ciebie - taka już znająca życie. Wydaje mi się że jest to energiczna osoba jednak No to tyle. Czekam na odp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Witajcie odpowiedzi: Gdzie dziś wyjeżdżam - do małej miejscowości, domek wśród zieleni, rzeczywiście z drewnianym płotkiem;) Kim będę się opiekować - pieskiem przyszłej teściowej Z kim tam jadę - Z narzeczonym Gratuluję tym co trafili i dziękuję za poświęcony czas;) Pozdrawiam wszystkich, którzy wzięli udział w zadanku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 z narzeczonym?? nie wychodził mi pan nigdzie;) ale w tego zwierzaka to miałam przeczucie ale nie napisałam bo pomyślałam, że to bez sensu by wychodziło: jechać gdzieś i opiekować się zwierzakiem:) no trudno:P Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 fajnie Rycerz Monet i 2 Kielichy to połóweczka a Moc zwierzątko, trzeba zapamiętać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 hihi no niestety czasami trzeba się zaopiekować czyimś pieskiem:), tak więc zwierzak w kartach wyszedł niektórym:)Pozdrawiam i do nast razu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts