agnieszka1982 Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 TO w takim razie 3 pytanka dla Was/odpowiedź w czwartek:) Gdzie dziś wyjeżdżam? Kim będę się opiekować? Z kim tam jadę? Powodzonka:)czekam na Wasze odpowiedzi;) Cytuj
Arivo Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Gdzie dziś wyjeżdżam? 9 mieczy,3 buław,księżyc Do osoby,która bardzo cierpi...której plany stały się tylko marzeniami....iluzją Kim będę się opiekować? Słońce.rydwan,6pucharów,Koło fortuny Dzieckiem....lub kimś młodym,chyba jeżdżącym na wózku inwalidzkim....kimś z przeszłości,u którego nastąpiły duże zmiany....chyba przesadziłam z tym wózkiem...:hmmm: Z kim tam jadę? 9 Pucharów,9 buław chyba dwie osoby jadą z Tobą Kobieta i mężczyzna.....ktoś z rodziny Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Arivo Cytuj
dezire3 Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 ja sie dopisuję Gdzie dziś wyjeżdżam? Papież-rycerz kielichów-wydaję mi się że nad morze…i chyba zostałas zaproszona do tego kogoś Kim będę się opiekować? Moc-kotkiem? Z kim tam jadę? Rycerz kielichów-chyba z jakaś kobietką przyjaciółka siostrą? Cytuj
olkacool Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Gdzie dziś wyjeżdżam? 7 Monet 9 Buław Gdzieś, gdzie jest natura wokół, jakieś działki, drzewka.. kojarzy mi się dom otoczony płotkiem drewnianym lub drzewami Kim będę się opiekować? Moc 3 Monet Dzieckiem w wieku szkolnym, przedszkolnym, może ma jakiś problem ze sobą ta osoba.. Będziesz pomagać, nadzorować, opiekować się. Z kim tam jadę? Rycerz Monet 2 Kielichy Ktoś ci bliski, może nawet więzy krwi jakieś..brat, siostra, mama, ewentualnie przyjaciółka Cytuj
agnieszka1982 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Napisano 1 Czerwca 2010 hehe już jestem w tym miejscu i z jednym pytaniem jesteście blisko a kim się opiekuję jeszcze nikt nie trafił Może ułatwię z kim tam jadę postawcie karty na płeć? Cytuj
Katamaradze Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Gdzie jedziesz/ pojechałaś Rydwan (o), Rycerz denarów, VII kielichów - to miejsce wolne od zgiełku, hałasu, dużo zieleni, (winogrona - raz mi pokazały Ukrainę), pokazuje mi dużą harmonię i sielankę, pasują peryferia Paryskie, jednak czy wyjechałaś za granicę - Karta IX kielichów mówi, że obcujesz w swojskich klimatach - więc raczej Polska ale za miastem, na wsi bym powiedziała, Kim tam jedziesz się opiekować - Rycerz kielichów, II miecze, IX buław - nie wskazuje mi na osobę;/ ja bym powiedziała, że chodzi bardziej o opiekę intelektualną nad kimś, jakaś grupa wparcia, kolonie, obozy, wycieczka, ty masz być liderem( w sensie wzorem, głównym opiekunem) Z kim jedziesz - IX denarów, Wisielec, Słońce - z bliską Ci przyjaciółką, siostrą,- macie ze sobą świetny kontakt. Cytuj
Arivo Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Katamaradze możesz mieć racje z tymi dziećmi....na 6 Pucharów mam dwoje..... ale kiedyś u Dezire kwiatuszki wyszły.....to może ogrodem....kwiatami czy coś w tym stylu. U mnie jeszcze słońce....może to coś potrzebuje ciepła...i to koło na zmiany....:hmmm:....ale pytanie jest wyraźne ......Kim??? Cytuj
Katamaradze Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 no ja się zastanawiałam czy to nie jest podchwytliwe bo wychodziły mi właśnie takie rzeczy jak przyroda, zwierzęta,.... jakby bardziej o pomoc chodziło przy obejściu, przy gospodarstwie niż opieka. Cytuj
Cosmo Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 To i ja tak na szybkiego Gdzie wyjechałaś? 6 BUŁAW + 7 BUŁAW + SPRAWIEDLIWOŚĆ - pierwsze co mi się nasunęło na myśl, to że pojechałaś tam, bo albo Cię ktoś tam zaprosił, albo poprosił o to. Wydaje mi się, że potraktowałaś ten wyjazd jak wygraną na loterii - bardzo Cię ucieszył Myślę, że to jest bardzo malownicze miejsce, zielone, spokojne, choć ludzi tam zdaje się jest sporo, a przynajmniej w Twoim otoczeniu tak jest. Na pewno więcej czasu będziesz spędzać na świeżym powietrzu. Kim się będziesz tam opiekować? AS BUŁAW + KSIĘŻYC + DIABEŁ - w przełożeniu wyszła mi wieża, więc albo stawiam na czyjś dom/mieszkanie, albo na dzieciaki - taką trudną młodzież, może pochodzącą z patologicznych rodzin, albo też ludźmi z jakimiś uzależnieniami. To tyle co mówią mi karty, za to pierwsza myśl, to była opieka nad zwierzakiem ;P Z kim tam pojechałaś? 9 BUŁAW + ARCYKAPŁAN + SŁOŃCE - stawiałabym, że z facetem jakimś. Bardzo prawdopodobne, że jesteście spokrewnieni (mąż, brat), albo też to Twoja pokrewna dusza, ktoś kogo bardzo lubisz i przebywanie w jego towarzystwie sprawia Ci przyjemność Buziole :* Cytuj
agnieszka1982 Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Napisano 2 Czerwca 2010 Jutro odpowiedź:)Dwie osoby widzę,że mają super intuicję, ale szczegóły jutro:)Pozdrawiam;) Cytuj
Veroniczka Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 To może się przyłączę jeszcze - Gdzie dziś wyjeżdżam? - (śmierć, wieża, 9 denarów) Hmm, ja myślę że to będzie coś w rodzaju szpitala, coś w tym stylu. - Kim będę się opiekować? - (gwiazda, walet pucharów, 2 buław) Myślę że jakimś, młodym człowiekiem. Troszkę nieśmiałym, wrażliwym. To chyba będzie jakiś chłopak jednak. - Z kim tam jadę? - (królowa mieczy, 4 miecze, as buław) Z jakąś kobietą - chyba z samotną , dojrzałą kobietą. Starsza chyba od Ciebie - taka już znająca życie. Wydaje mi się że jest to energiczna osoba jednak No to tyle. Czekam na odp Cytuj
agnieszka1982 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Napisano 3 Czerwca 2010 Witajcie odpowiedzi: Gdzie dziś wyjeżdżam - do małej miejscowości, domek wśród zieleni, rzeczywiście z drewnianym płotkiem;) Kim będę się opiekować - pieskiem przyszłej teściowej Z kim tam jadę - Z narzeczonym Gratuluję tym co trafili i dziękuję za poświęcony czas;) Pozdrawiam wszystkich, którzy wzięli udział w zadanku:) Cytuj
Katamaradze Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 z narzeczonym?? nie wychodził mi pan nigdzie;) ale w tego zwierzaka to miałam przeczucie ale nie napisałam bo pomyślałam, że to bez sensu by wychodziło: jechać gdzieś i opiekować się zwierzakiem:) no trudno:P Pozdrawiam! Cytuj
olkacool Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 fajnie Rycerz Monet i 2 Kielichy to połóweczka a Moc zwierzątko, trzeba zapamiętać Cytuj
agnieszka1982 Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Napisano 4 Czerwca 2010 hihi no niestety czasami trzeba się zaopiekować czyimś pieskiem:), tak więc zwierzak w kartach wyszedł niektórym:)Pozdrawiam i do nast razu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi