Skocz do zawartości

ćwiczenie dla chętnych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TO w takim razie 3 pytanka dla Was/odpowiedź w czwartek:)

Gdzie dziś wyjeżdżam?

Kim będę się opiekować?

Z kim tam jadę?

Powodzonka:)czekam na Wasze odpowiedzi;)

Napisano (edytowane)

Gdzie dziś wyjeżdżam?

9 mieczy,3 buław,księżyc

Do osoby,która bardzo cierpi...której plany stały się tylko marzeniami....iluzją

Kim będę się opiekować?

Słońce.rydwan,6pucharów,Koło fortuny

Dzieckiem....lub kimś młodym,chyba jeżdżącym na wózku inwalidzkim....kimś z przeszłości,u którego nastąpiły duże zmiany....chyba przesadziłam z tym wózkiem...:hmmm:

Z kim tam jadę?

9 Pucharów,9 buław

chyba dwie osoby jadą z Tobą Kobieta i mężczyzna.....ktoś z rodziny

Edytowane przez Arivo
Napisano

ja sie dopisuję ;) Gdzie dziś wyjeżdżam?

Papież-rycerz kielichów-wydaję mi się że nad morze…i chyba zostałas zaproszona do tego kogoś

Kim będę się opiekować?

Moc-kotkiem?

Z kim tam jadę?

Rycerz kielichów-chyba z jakaś kobietką przyjaciółka siostrą?

Napisano

Gdzie dziś wyjeżdżam? 7 Monet 9 Buław Gdzieś, gdzie jest natura wokół, jakieś działki, drzewka.. kojarzy mi się dom otoczony płotkiem drewnianym lub drzewami

Kim będę się opiekować? Moc 3 Monet Dzieckiem w wieku szkolnym, przedszkolnym, może ma jakiś problem ze sobą ta osoba.. Będziesz pomagać, nadzorować, opiekować się.

Z kim tam jadę? Rycerz Monet 2 Kielichy Ktoś ci bliski, może nawet więzy krwi jakieś..brat, siostra, mama, ewentualnie przyjaciółka :)

Napisano

hehe już jestem w tym miejscu i z jednym pytaniem jesteście blisko a kim się opiekuję jeszcze nikt nie trafił;) Może ułatwię z kim tam jadę postawcie karty na płeć?

Napisano

Gdzie jedziesz/ pojechałaś

Rydwan (o), Rycerz denarów, VII kielichów - to miejsce wolne od zgiełku, hałasu, dużo zieleni, (winogrona - raz mi pokazały Ukrainę), pokazuje mi dużą harmonię i sielankę, pasują peryferia Paryskie, jednak czy wyjechałaś za granicę - Karta IX kielichów mówi, że obcujesz w swojskich klimatach - więc raczej Polska ale za miastem, na wsi bym powiedziała,

Kim tam jedziesz się opiekować - Rycerz kielichów, II miecze, IX buław - nie wskazuje mi na osobę;/ ja bym powiedziała, że chodzi bardziej o opiekę intelektualną nad kimś, jakaś grupa wparcia, kolonie, obozy, wycieczka, ty masz być liderem( w sensie wzorem, głównym opiekunem)

Z kim jedziesz - IX denarów, Wisielec, Słońce - z bliską Ci przyjaciółką, siostrą,- macie ze sobą świetny kontakt.

Napisano

Katamaradze możesz mieć racje z tymi dziećmi....na 6 Pucharów mam dwoje.....

ale kiedyś u Dezire kwiatuszki wyszły.....to może ogrodem....kwiatami czy coś w tym stylu.

U mnie jeszcze słońce....może to coś potrzebuje ciepła...i to koło na zmiany....:hmmm:....ale pytanie jest wyraźne ......Kim???

Napisano

no ja się zastanawiałam czy to nie jest podchwytliwe bo wychodziły mi właśnie takie rzeczy jak przyroda, zwierzęta,.... jakby bardziej o pomoc chodziło przy obejściu, przy gospodarstwie niż opieka.

Napisano

To i ja tak na szybkiego :P

Gdzie wyjechałaś? 6 BUŁAW + 7 BUŁAW + SPRAWIEDLIWOŚĆ - pierwsze co mi się nasunęło na myśl, to że pojechałaś tam, bo albo Cię ktoś tam zaprosił, albo poprosił o to. Wydaje mi się, że potraktowałaś ten wyjazd jak wygraną na loterii - bardzo Cię ucieszył :) Myślę, że to jest bardzo malownicze miejsce, zielone, spokojne, choć ludzi tam zdaje się jest sporo, a przynajmniej w Twoim otoczeniu tak jest. Na pewno więcej czasu będziesz spędzać na świeżym powietrzu.

Kim się będziesz tam opiekować? AS BUŁAW + KSIĘŻYC + DIABEŁ - w przełożeniu wyszła mi wieża, więc albo stawiam na czyjś dom/mieszkanie, albo na dzieciaki - taką trudną młodzież, może pochodzącą z patologicznych rodzin, albo też ludźmi z jakimiś uzależnieniami. To tyle co mówią mi karty, za to pierwsza myśl, to była opieka nad zwierzakiem ;P

Z kim tam pojechałaś? 9 BUŁAW + ARCYKAPŁAN + SŁOŃCE - stawiałabym, że z facetem jakimś. Bardzo prawdopodobne, że jesteście spokrewnieni (mąż, brat), albo też to Twoja pokrewna dusza, ktoś kogo bardzo lubisz i przebywanie w jego towarzystwie sprawia Ci przyjemność :)

Buziole :*

Napisano

Jutro odpowiedź:)Dwie osoby widzę,że mają super intuicję, ale szczegóły jutro:)Pozdrawiam;)

Napisano

To może się przyłączę jeszcze ;)

- Gdzie dziś wyjeżdżam? -

(śmierć, wieża, 9 denarów)

Hmm, ja myślę że to będzie coś w rodzaju szpitala, coś w tym stylu.

- Kim będę się opiekować? -

(gwiazda, walet pucharów, 2 buław)

Myślę że jakimś, młodym człowiekiem. Troszkę nieśmiałym, wrażliwym.

To chyba będzie jakiś chłopak jednak.

- Z kim tam jadę? -

(królowa mieczy, 4 miecze, as buław)

Z jakąś kobietą - chyba z samotną , dojrzałą kobietą.

Starsza chyba od Ciebie - taka już znająca życie.

Wydaje mi się że jest to energiczna osoba jednak ;)

No to tyle. Czekam na odp :D

Napisano

Witajcie odpowiedzi:

Gdzie dziś wyjeżdżam - do małej miejscowości, domek wśród zieleni, rzeczywiście z drewnianym płotkiem;)

Kim będę się opiekować - pieskiem przyszłej teściowej

Z kim tam jadę - Z narzeczonym

Gratuluję tym co trafili i dziękuję za poświęcony czas;)

Pozdrawiam wszystkich, którzy wzięli udział w zadanku:)

Napisano

z narzeczonym??:mysli:

nie wychodził mi pan nigdzie;)

ale w tego zwierzaka to miałam przeczucie ale nie napisałam bo pomyślałam, że to bez sensu by wychodziło: jechać gdzieś i opiekować się zwierzakiem:)

no trudno:P

Pozdrawiam!

Napisano

:)

fajnie Rycerz Monet i 2 Kielichy to połóweczka

a Moc zwierzątko, trzeba zapamiętać :)

Napisano

hihi no niestety czasami trzeba się zaopiekować czyimś pieskiem:), tak więc zwierzak w kartach wyszedł niektórym:)Pozdrawiam i do nast razu:)