Guest sheina Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 no t takei dwie sytuacje, które zapamiętałałam...: (generalnie ostatnio ...wprowadziłą się do mnei na stancję nowa dziewczyna, tak,ze nie wiem co robila we snie , ale : stałam przed szafą taką dużą, coś w niej tam grzebałam, nagle się popłakałam i staneła obok mnei hania ze zmartwioną miną i przytuliła mówiąc, ze będzie dobrze( ten placz to raczej odbicie tego,ze wczoraj oblałam logike i mnie to yrztloczylo..) a Hanie dopiero poznaje.... / dwa - szłam z przyjaciółką Sylwią, któRą objęłąm ramieniam jakimś deptakiem obnk wzdłuż mojej lewej strony stał mur ii naglę pojawił się Taki karol, który z Sylwia si eprzywitał idac od tyłu, chyba ja klepnał czy cos , wkazdym razie ona go zauwazyła, a on mnei tez, spjrzałsie, ale nawe słowem pod mom adresem nei keirowal, ze mna się nie przywitłą, tarktował jak powietrze... pamietam,ze byłbez okularów i jakby mi sie przez chwile bardzo podobał, tym razem byłbez okularów, nie jak zawsze... ( on kiedys uderzał w moją stronę _ ale raczej kontaktu nie mamy taki od swieta - dosłownie.. Moze ktos pomoc bo atualnei ta wsplokatorka szczegolnie mnei nurtuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 moze to sygnal, ze Hania chce sie z Toba zaprzyjaznic? ze dobrze Cie postrzega, cieplo mur kojarzy mi sie prosto z czyms trudnym do przebrniecia, jakims ograniczeniem - a przyjaciolka - ze wsparciem w tych problemach moze tez odnowisz jakas dawniejsza meska znajomosc? troche z zaskoczenia on tez byl (Karol) po Twojej lewej - pomiedzy Toba i murem, prawda? on (facet) bedzie czyms, co odwroci Twoja uwage od spraw, ktore sprawiaja Ci problemy calkiem mozliwe, ze zwyczajnie sa to wariacje na temat mojej wrozby z wczoraj ale sobie "nagdybalam" buziaki :* moze jeszcze ktos ma pomysl, co to oznacza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts