Michalperfect Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Nie wiem co znaczy mój sen proszę o pomoc. Zacznę o szpitala w którym byłem z moim bratem on był poszkodowany miał rozciętą nogę chcial wyjść do domu ale lekarz zalecał by został. Druga cześć snu odbyła się w moim domu w łazience. Zapchała się umywalka więc dolałem czegoś żeby przeczyścić rury a wtedy zaczeło się wszystko pienić i nie mogłem opanować tej piany. Co to mogło oznaczać ???? Cytuj
Reina Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Zaistniała jakaś sytuacja, którą Twój brat stara się naprawić (a może Wy obaj, co wyjaśniałoby istnienie obu części snu, a może tylko Ty. Stawiam jednak na obu z Was). Coś się pokomplikowało i bardzo dokładnie zdajecie sobie sprawę co. Brat więc sytuację stara się "leczyć", a Ty bardziej ją zatuszować - takie "ubijanie piany" metodami na skróty (jak ten płyn do przeczyszczania). Wydawało się, że zadziałają, ale były dość ryzykowne i rzeczywiście nie wyszło i teraz masz jeszcze więcej kłopotów niż na początku. Ale ta piana daje pewną wskazówkę, że problemy nie są poważne, jakaś błahostka raczej, po której i tak się spodziewasz, że za jakiś czas nie będzie po niej śladu. Będę wdzięczna za komentarz Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi