pokemon Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 (edited) śniło mi sie ze jestem w miejscowosci w ktorej mieszkalam. razem z moją rodziną i jakimiś ok. 16-letnimi chłopakami (bylo ich 4) szliśmy do mojego domu, ale mój dom był inny. był większy i nowocześniejszy. potem obudziłam sie. a potem byłam w środku tego domu(tak mi sie wydaje, wyglądał całkiem inaczej niż mój dom). była noc, szłam przez ten dom, razem ze mną biały pers(marzę o tym kocie od paru lat). przechodząc przez pokoje mijałam moją rodzinę śpiącą( w śpiworach, na podłodze.) potem obudził mnie budzik co to wszystko znaczy? Edited June 1, 2010 by pokemon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anatemka Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 polecam: http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/3450-regulamin-umieszczania-google-page-rankingosb-o-interpretacje.html a zwłaszcza: 1. JAK FORMUŁOWAĆ TEMATY POSTÓW:W temacie należy jasno określić o co chodzi w poście, tak aby moderator i interpretator miał informację wstępną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 nie mialam czasu na czytanie regulaminu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anatemka Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 nie mialam czasu na czytanie regulaminu. więc na przyszłość znajdź czas, bo post zostanie usunięty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathalie88 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 hm... myślę, że ten sen to twoje marzenia ukryte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 odczep sie ty ode mnie, prosze tylko zeby ktos mi powiedzial o co kaman w tym snie, i tyle, a jak tobie sie nudzi to rob na drutach a nie czepiaj sie mnie z gory dziekuje za twą wielkodusznosc, ale ... oszczedz sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts