Marleen18 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Mysz i jabłko Proszę o zinterpretowanie mojego snu w którym jem czerwone jabłko i nagle zauważam w nim małą dziurkę (jakby było robaczywe) z której, po przechyleniu, wysypuje sie piasek.Gdy odwracam jabłko,żeby zobaczyć "wylot" tej dziurki zauważam jak coś od środka wygryza dziurkę i ze środka jabłka wychodzi mysz. Sama nie wiem co sądzić o tym śnie,bardzo Was proszę o wyjaśnienie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Czy jesteś w związku ? Jeśli tak to jak Ci się w nim układa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleen18 Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Tak,jestem w związku od ok. 2 lat między nami bywa różnie, jak to w związkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Jabłko może tu symbolizować Twój związek, który nie jest wolny od zmartwień, kłopotów, rzeczy która nieraz Was gryzą i trapią. Musicie, że tak to powiem, odczekać chwilę by zobaczyć i zrozumieć co to jest za sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleen18 Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie mojego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts