kika15 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Pomóżcie... ;P Jezdzilam z przyjaciolka na rowerze i pojechalysmy pod blok mojej babci a tam spotkalam chlopaka ktorego kocham ale nie moge z nim byc zaczelismy o czyms rozmawiac. kolezanka nagle gdzies zniknela chcialam do niej zadzwonic ale nie widzialam numeru wkoncu mi sie udalo powiedziala ze wszystko jest dobrze i zebysmy sie zajeli soba. jechalismy na rowerach jakas kreta ulica a pozniej nagle lezelismy na lozku w bialej poscieli. zaczelismy sie calowac i co chwile widzialam ta przyjaciolke, cos mowila ale jej nie rozumialam. zajmowalismy sie soba doszlo do stosunku bylo milo ale caly czas ją widzialam.pozniej polozylismy sie obok siebie i sie obudzilam. co to znaczy.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Moja pierwsza myśl była taka, że starasz się być osobą samodzielną i niezależną, ale Twoja przyjaciółka zbyt często chce ingerować w Twoje życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts