asena3 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Witam serdecznie i prosze o interpretacje mijego snu. Silo mi sie ze stoje przy samochodzi(moim) i z pewnej odleglosci obserwuje gasnace ognisko i na nim dwa kruki, w tym snie mialam skojarzenie ze one jedza padline, probowalam im robic zdjecie, dzieki zoom, widzialam wyrazniej jednego z nich, patrzyl sie na mnie agresywnie, jakyby byl gotowy do ewentualnego ataku..Ja myslalam o tym ze powinna w sumie wejsc do auta, ale chcialam zrobic to jakze ciekawe ujecie. Aparat wylaczal sie co chwila, jakby baterie byly slabe, ale nei poddawalam sie i w koncu porobilam pare zdjec..... (W samochodzie, przy ktorym stalam byly chyba zamkniete kruki, nie wiem nei moge sobie dokladnie przypomniec skad ta mysl we snie. W kazdym badz razie, te dwa byly ostatnimi krukami, na wolnosci.) Tak wiec robilam te zdjecia, i nagle kruki zerwaly sie i pofrunely w strone mezczyzny , ktory sie nagle (jeszcze dalej za ogniskiem) tam znalazl. Ten facet mial na sobi ekapelusz i jasny dlugi plaszcz. Nie widzialam jego twarzy, wystraszylam sie , ze one go chca zaatakowac, ale nie przefrunely tylko bardzo blisko niego i oddalily sie..... Z tego co do tej pory czytalam kruki, zwiastuja smierc, zla wiadomosc, rozstanie..nic dobrego wiec, ale co moga oznaczac 2 kruki w powyzszym kontekscie???? Bardzo prosze Was o szybka interpretacje, boje sie, co tu duzo mowic. Tym bardziej ze 2 dni temu snilam o umierajacym dziecku(wlasnym) i o kobiecie ubranej na czarno, o cmentarzu , o marles babci i zmarlej kolezence. Prosze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeschizowany Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Porywające się z drzewa kruki to oznaka niebezpieczeństwa, jak poleciały w strone meżczyzny to chodzi o tego mężczyzne. Niebezpieczeństwo, jednak przed którym możemy się jeszcze zawczasu uchronić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asena3 Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 " jesli polecaly w strone meżczyzny to chodzi o tego mężczyzne" Dziekuje Ci za odpowiedz. Tak myslalam , ze chodzi o tego kogos, tylko ja nie widzialam jego twarzy, to byl nieznajomy mi mezczyzna. Nie wiem co o tym myslec. Na pewno nie przypominal mi meza, ojca czy innego czlowieka z rodziny. Jesli niebiezpieczenstwa mozna uniknac, to jak ? jesli nie wiem o kogo chodzi? Nie rozumiem dlaczego robilam zdejcia tym krukom, co to moze oznaczyc, i ta agresywna postawa i spojrzenie jednego kruka...nie wiem co o tym myslec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeschizowany Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Ja tym bardziej nie wiem kim jest ten mężczyzna ( : I też denerwuje mnie to, i nie daje spokoju, kiedy w moim śnie występuje jakaś osoba a ja nie moge jej z nikim porównać. Sprawdziłem aparat fotograficzny, a to symbolizuje- " pamięć, wzywając nas do intensywnego wykorzystania przechowywanych w niej doświadczeń. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
asena3 Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Zeschizowany, Bardzo ci dziekuje. Moze cos w tym jest, ostatnio bardzo czesto snilo mi sie , ze robilam zdjecia.. Musze przemyslec, o jakie doswiadczenie ewentualnie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts