MFKR Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Chciał bym prosić o interpretacje dwóch snów... 1. Śniło mi się ze było ciemno, siedziałem pod blokiem z moja dziewczyna i nagle uderzył piorun w ziemie... i zacząłem czuć się dziwnie następnie uderzył drugi piorun ale wyglądał jak gdyby ktoś go narysował ołówkiem a potem chmury zaczęły płonąc od środka. 2. Wszedłem w nocy obok swojego bloku i zobaczyłem jak ogromny piorun w bardzo zwolnionym tępię rozchodzi się po całym niebie tak jak gdyby nie miał końca gdy wszedłem do mieszkania naprzeciw mnie stała moja dziewczyna rozmawialiśmy o czymś w ciemnym pokoju i nagle wszystko się zatrzęsło ale szybko ustało że nawet nie do końca wiedziałem co się stało, jednak po chwili trzęsienie się nasiliło i trwało dość długo pamiętam ze biegałem po domu starając się utrzymać wszystkie sprzęty na miejscu. Z góry dziękuję za odpowiedz :] (P.S jesli cos jest nie zgodnego z reg to odrazu przepraszam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 wizje końca świata, pioruny, trzaski, trzęsienia do odbicie frustracji, negatywnych emocji, złości, nienawiści, bólu, cierpienia, którymi należy się zająć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts