Krystian18 Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Mojej cioci już jakiś czas temu śniło się, że widzi mnie w trumnie... trochę mnie to przeraziło, choć ona sama mówiła, że to dobry sen i niczego złego nie prorokuje. Jednak jakoś nie daje mi to spokoju, dlatego proszę o pomoc osoby, które znają się na tłumaczeniu snów, by napisały, co o tym myślą. Dziękuję. Cytuj
Katamaradze Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 pewnie jesteś dla cioci jakimś osobistym symbolem, może jesteś jej bardzo bliski i utożsamia Cię - jako symbol ze swoimi osobistymi przeżyciami, uczuciami do przepracowania Cytuj
Krystian18 Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Napisano 2 Czerwca 2010 hmm nie wiem, fakt w życiu mojej cioci mają miejsce zmiany, np. przeprowadzka i ponowny wyjazd za granicę... czyli ten sen nie dotyczy konkretnie mojej osoby? Nie oznacza tragedii lub czegoś gorszego? Cytuj
Katamaradze Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 myślę, że nie masz się czego obawiać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi