aniaoskar Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Śniło mi się, że pojechałam do innego miasta z koleżankami z którymi teraz nie utrzymuję kontaktu i weszłyśmy do jakiegoś domu, to był niby Dom Dziecka.Poszłyśmy tam do łazienki,bo chciałam umyć ręce, ale ona była ochydna, brudna, zlewy zatkane w środku z bruną wodą.Gdy odkręciłam jeden kran, poleciała z niego najpierw zielona, a potem niebieska woda.Tylko jeden zlew był czysty i tylko z niego poleciała czysta woda.Tam dopiero umyłam ręce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 hm wydaje mi się, że często zastanawiasz się w życiu lub analizujesz czy wybierasz dobrą drogę, czy podjęłaś dobrą decyzję skoro leci brudna woda to znaczy, że przeczuwasz, że jest to zły wybór i szukasz dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts