Dark_woman Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Miałam dzis w nocy bardzo dziwny sen, mianowicie śniło mi sie ze wraz z 3 najblizszych mi przyjacioł wybralismy sie cos zjeść, w pewnym momencie oni zostawili mnie( poszli gdzies na chwile) i zauwazyłam ze jakas dziewczyna grzebie w daniu mojej kolezance gdy zwrocilam jej uwage rozpoczeła sie bójka, dołaczyła do niej kolezanka i bilysmy sie one dwie na mnie jedna, nagle wrocili moi przyjaciele i o dziwo nie pomogli mnie tylko zostawili samej sobie ( w zyciu nie byloby to możliwe na pewno każde z nich by mi pomoglo) poczułam ze mnie zdradzili...poźniej sie klocilismy nie uwazali ze zachowali sie nie fair. Co to oznacza?? prosze o interpretacje ?? Z GÓRY DZIĘKUJE !! Kamila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katamaradze Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 w przyjaźni jak w miłości zawsze jest gdzieś w głębi cień obawy czy nie zostawi w potrzebie, czy mogę na niego liczyć, choć ufamy przyjaciołom i miłościom to jednak obawiamy się podświadomie, że gdy będziemy liczyć na ich pomoc oni się odwrócą - tak jest też w Twoim przypadku. nie martw się zawsze się znajdzie obok osoba, na której pomoc możesz liczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_woman Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 dziekuje bardzo za analizę. Aczkolwiek jest zaskakująca gdyż jestem w 100% pewna swoich przyjacioł, a juz na pewno ich zachowania w takiej sytuacji. Po raz kolejny potwierdza sie ze w podświadomosci ukladaja sie rozne obawy. Jeszcze raz dziekuje;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts