justyś123 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Sniło mi sie że moje dziecko spadło z balkonu ja byłam z nią ale nie udało mi sie jej złapać. Na dole pod balkonem zobaczyłam ciałko dziecka we krwi. Pamiętam, ze spotkałam jakąś nieznajomą i zwierzyłam sie jej że moje dziecko nie żyje i, ze strasznie płakałam poprostu wyłam. Tyle pamietam. Rano byłam poprostu przerażona tym co przeżyłam w tym śnie. Jeśli ktoś zechciałby zając sie moim snem z gory dziękuje i pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devily13 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 może to i okropne, ale widzieć umierające dziecko znaczy niespodziewany sukces... nieznajomy natomiast oznacza, że poznasz ciekawych ludzi. płacz to radość. nieboszczyk - zwiastuje wesele lub narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu. tylko ujrzeć krew będzie negatywne - lękasz się bliskiego człowieka... no i widzieć spadającego z balkonu - liczne nadzieje należy uznać za nierealne. więc to co wydawało się Tobie straszne we śnie, w rzeczywistości może okazać się przydatne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
justyś123 Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Bardzo dziekuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 devily13, ale chałtura. ale to już musztarda po obiedzie czy jakoś tak. Jak na moje oko to tylko stworzyłaś parafrazę naszego sennika. Bleh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 devily13, sennik, dobrego autora - koszt - 39,99. Pomysł na czyjeś marzenia- BEZCENNE Ale uczmy się wszyscy razem i dlatego nie rezygnuj, lecz nigdy przed własną interpretacją nie czytaj znaczeń poszczególnych symboli.... Pozdrowienia. Ag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts