Skocz do zawartości

Balkon, upadek, dziecko, śmierć

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sniło mi sie że moje dziecko spadło z balkonu ja byłam z nią ale nie udało mi sie jej złapać. Na dole pod balkonem zobaczyłam ciałko dziecka we krwi. Pamiętam, ze spotkałam jakąś nieznajomą i zwierzyłam sie jej że moje dziecko nie żyje i, ze strasznie płakałam poprostu wyłam. Tyle pamietam. Rano byłam poprostu przerażona tym co przeżyłam w tym śnie.

Jeśli ktoś zechciałby zając sie moim snem z gory dziękuje i pozdrawiam wszystkich.

Napisano

może to i okropne, ale widzieć umierające dziecko znaczy niespodziewany sukces... nieznajomy natomiast oznacza, że poznasz ciekawych ludzi. płacz to radość. nieboszczyk - zwiastuje wesele lub narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu. tylko ujrzeć krew będzie negatywne - lękasz się bliskiego człowieka... no i widzieć spadającego z balkonu - liczne nadzieje należy uznać za nierealne.

więc to co wydawało się Tobie straszne we śnie, w rzeczywistości może okazać się przydatne...

Napisano

devily13, ale chałtura. :wink: ale to już musztarda po obiedzie czy jakoś tak. Jak na moje oko to tylko stworzyłaś parafrazę naszego sennika. Bleh.

• 2 tygodnie później...
Napisano

devily13, sennik, dobrego autora - koszt - 39,99. Pomysł na czyjeś marzenia- BEZCENNE ;)

Ale uczmy się wszyscy razem i dlatego nie rezygnuj, lecz nigdy przed własną interpretacją nie czytaj znaczeń poszczególnych symboli....

Pozdrowienia. Ag.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...