MalaMadzia Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 ja kocham go nad życie , i mogłabym juz z nim żyć . on mnie ... nie okazuje tego za bardzo ale za to jak wyskakuje z pretensjami to dopiero powie to kocham cie czy cos milego , w okazywaniu sie nie zmienia. Jak układa się pan Panna i pani Ryba w horoskopie . ? Pasujemy do siebie .? Czy to ma jakieś szanse na stałe relacje .? Cytuj
tribalbellydancer Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Jestem Rybą i z faceteami Pannami sie po prostu nuuuuuuuuuuuuuuuuuudzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zero wyobrazni, grzeczni, ulozeni, na brud i owady reaguja "fuuuuuj" nuda nuda nuda;D Cytuj
MalaMadzia Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Napisano 9 Czerwca 2010 dokładnie ... dziękuję za odpowiedź :-) a wiesz może jaki zodiak by był dla mnie najlepszy .? uwielbiam romantyzm , bliskość , szalenstwo , szczerosc , oddanie . Cytuj
Vlkodlak Napisano 14 Grudnia 2010 Napisano 14 Grudnia 2010 Eeee tam, taki horoskop partnerski to nic nie znaczy... jak już, to wyciągany indywidualnie z dnia, godziny, a nawet minuty i sekundy urodzenia - przecież znak zodiaku trwa około miesiąca, przez ten czas na niebie tyle się dzieje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi