Jump to content

dzwon, krew, opętanie

Merol

Recommended Posts

Dziś miałam mega nieprzyjemny sen. Śniło mi się że potrzebowałam egzorcysty. Wszytko zaczęło się od tego, że z jakąś koleżanką odwiedzałyśmy różne dziwne miejsca. Jednym z nich był stary drewniany budynek. Weszłyśmy do środka, okazał się, że jest to dzwonnica. Ja trzymałam w ręku jogurt naturalny, chyba go piłam. W środku było mroczno. Pod wielkim dzwonem na wystającym murku kogoś zabito, a może ktoś popełnił samobójstwo? Nie wiem, ale na pewno była to jakaś nieczysta sprawa. Trupa już nie było, została sama świeża krew. I jakimś cudem ta krew dostała się do mojego jogurtu i wypiłam to! Czułam, że coś się stanie, że będzie źle, czułam, że zostałam opętana. Nie przejawiało się to jeszcze niczym, wszystko było normalnie, ale czułam, że to nadejdzie i panicznie bałam się nocy. Nie chciałam zostać sama, nie chciałam też spać bo myślałam, że właśnie w nocy coś się stanie, że to przyjdzie. To był ogromny strach. Była ze mną koleżanka, która o zgrozo w plecaku miała ten feralny jogurt, otwarty z delikatną czerwoną plamką. Ten jogurt mnie prześladował i wzmagał strach, bo był przy mnie, w plecaku i przypominał o wszystkim.

Czy ktoś potrafi to zinterpretować? O co w tym wszystkim chodzi?