nathalie88 Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Śniło mi się, że piłam piwo (mimo, że rzadko pije) z koleżankami w sklepie. I to było piwo w butelce szklanej i potem tą butelkę zostawiłam na parapecie w sklepie. Czułem przy tym jakbym źle robiła.. czegoś się bała... chyba, że to się rozniesie, że piłam... Co to może oznaczać ? Aa i teraz przypomniałam sobie, że gdy wyglądałam przez okno w sklepie to było bardzo słonecznie... Mam jeszcze takie pytanie: Co oznaczają koleżanki we śnie ? Cytuj
Pysiaczek Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Taki sen może świadczyć o tym, że chciałabyś zrobić coś do tej pory zakazanego przez Twoje wewnętrzne wartości moralne, normy i zakazy. Szukasz nowych wrażeń w życiu. Tak jak w śnie wiesz, że coś jest złe i nieetyczne a jednak kusi Cię. Co do koleżanek we śnie to nie ma żadnej "definicji" wszystko zależy od całego kontekstu snu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi