nathalie88 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Śniło mi się, że piłam piwo (mimo, że rzadko pije) z koleżankami w sklepie. I to było piwo w butelce szklanej i potem tą butelkę zostawiłam na parapecie w sklepie. Czułem przy tym jakbym źle robiła.. czegoś się bała... chyba, że to się rozniesie, że piłam... Co to może oznaczać ? Aa i teraz przypomniałam sobie, że gdy wyglądałam przez okno w sklepie to było bardzo słonecznie... Mam jeszcze takie pytanie: Co oznaczają koleżanki we śnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Taki sen może świadczyć o tym, że chciałabyś zrobić coś do tej pory zakazanego przez Twoje wewnętrzne wartości moralne, normy i zakazy. Szukasz nowych wrażeń w życiu. Tak jak w śnie wiesz, że coś jest złe i nieetyczne a jednak kusi Cię. Co do koleżanek we śnie to nie ma żadnej "definicji" wszystko zależy od całego kontekstu snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts