Jump to content

prosze

ela1010

Recommended Posts

witajcie

bardzo prosze o podpowiedz co moga oznaczac moje sny normalnie juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec .

nie dawno snila sie mi moja niezyjaca mama , wszystko niby w porzadku z nia bylo wiedzialam ze nie zyje nie wiem gdzie bylysmy ale zauwazylam ze ma rany a dokladni 1 na ramieniu , rana byla czysta bez ropy krwi tylko bylo widac ze jest poprostu rana .

a dzis znowu snilo mi sie ze bylam w moim rodzinnym miasteczku i poszlam do swojego domu ktory wynajelam , i pokazuja mi ze byla burza ( nie widzialam burzy , blyskawic ) patrze na dach i widze ze chyba udezyl w niego piorun , zaczelam sie martwic co jest w srodku ze napewno wszystko sie rozwalilo itd... wchodzimy do srodka patrze w gore nie ma sufitu tylko pieknie wykonczone w drewnie calosc jakby 1 czalosc czyli dom bez sufitu tylko wlasnie antresola z otwartym na calosc pokojem do spania , ze ktos mi mowil ze trzeba bedzie troszke polatac dach bo cos jakby spadlo kawalek czegos z dachu ale ja sie tym nie przejmowalam tylko najwazniejsze ze w srodku jest wszystko w porzadku .

wiem ze napisalam to troszke chaotycznie ale moze ktos mi podpowie czy te sny zapowiadaja cos zlego ? bo jestem zaniepokojona tymi snami , dosc czesto ostatnio sni mi sie moja nie zyjaca mama , ale zawsze dobrze i zawsze wiem ze ona nie zyje .

bardzo prosze o pomoc w zrozumieniu tych snow :)