szyjag Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Oto drugi sen, mojego autorstwa, równie pogięty co wcześniejszy... Dodatkowe pytanie - coś mam nie tak z głową? Dzisiaj miałem ciekawy sen... z Tego co pamiętam zaczął się rozmową z kumplami na boisku, mieliśmy piłke ale zamiast grać - gadaliśmy. Po jakimś czasie zauważyłem... SZCZĄTKI samolotu unoszące się w powietrzu i kręcoce w okół własnej osi, jakby grawitacji nie było. Wszyscy uciekliśmy z boiska i tam pooowooooli spadł kokpit. Dalej wszyscy się rozbiegli, a ja może z jedną albo dwoma osobami uciekaliśmy przed powoli ******ącymi kablami itp. Tyle pamiętam Cytuj
szyjag Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 ktoś pomoże??? Pilnie czekam na odpowiedź.! Cytuj
soulinflames Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 myślę, że za dużo naoglądałeś się filmów dotyczących katastrofy smoleńskiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi