szyjag Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Oto drugi sen, mojego autorstwa, równie pogięty co wcześniejszy... Dodatkowe pytanie - coś mam nie tak z głową? Dzisiaj miałem ciekawy sen... z Tego co pamiętam zaczął się rozmową z kumplami na boisku, mieliśmy piłke ale zamiast grać - gadaliśmy. Po jakimś czasie zauważyłem... SZCZĄTKI samolotu unoszące się w powietrzu i kręcoce w okół własnej osi, jakby grawitacji nie było. Wszyscy uciekliśmy z boiska i tam pooowooooli spadł kokpit. Dalej wszyscy się rozbiegli, a ja może z jedną albo dwoma osobami uciekaliśmy przed powoli ******ącymi kablami itp. Tyle pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szyjag Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 ktoś pomoże??? Pilnie czekam na odpowiedź.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulinflames Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 myślę, że za dużo naoglądałeś się filmów dotyczących katastrofy smoleńskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts