Jump to content

Wybór książki

pawel060

Recommended Posts

Witam :_oczko:

Jeżeli mielibyście polecić całkowicie początkującemu, to jaką książkę z pośród tych dwóch byście polecili:

- Wahadełko. Narzędzie podświadomości - Tag i Judith Powell

- ABC Wahadła - Leszek Matela

Chodzi mi przede wszystkim aby było wszystko dokładnie opisane i wyjaśnione- proste w zrozumieniu.

Cyba że znacie jakieś inne książki z załączonym wahadłem (lub nie)?

• 2 weeks later...

Ja się zastanawiałam nad kupnem ABC. Chciałam książkę z wahadłem, bo nie wiem jak mi to pójdzie. Jak już kupię to się pochwalę co i jak. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto ją ma/miał i ją doradza/odradza. :D

• 2 weeks later...

Mam książkę ABC... i jest bardzo dobra szczególnie dla początkujących. Nie znam innych bo nie czytałem.

Abc zacząłem czytać i wszystko jest dość jasno opisane.

• 3 months later...

Powitam Się, gdyż jest to mój 1 post na tutejszym forum!

A więc, zainteresowało mnie wahadełko, zacząłem wertować fora ezoteryczne i po czasie stwierdziłem, że najlepiej jak kupie sobie książkę z wahadłem.

Zakupiłem sobie "ABC wahadła + wahadełko L. Matela" w okazyjnej cenie 20 zł + 6zł wysyłka [nówka w folii] :) - jutro powinna dojść, niebawem pewnie podzielę się z Wami moimi doznaniami.

Jeżeli mnie to zainteresuję, to moim 2 wahadełkiem będzie Izis !

• 3 weeks later...
Guest Sowilo92

Ja się osobiście uczyłem lat temu kilka na książkach "ABC..." Mateli i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że są dla początkujących bardzo dobre, wnikliwe, ale napisane w przystępny sposób, traktujące nowicjusza poważnie, jak najbardziej zachęcam do zakupu. Dołączone wahadełko może nie jest najwyższej klasy, ale tak na samiutki początek, do nauki jest OK, później jednak dobrze byłoby zdecydować się na coś "poważniejszego"...

Guest alathea

Powell tez jest ok, w moim wydaniu bylo pare tablic...

na forum chyba tez jest ich sporo

tez czujecie, jak wahadelko zatacza kola nad dlonia ?

(na dloni czuc zakreslane kola, sa odbierane pzrez czakre dloni)

• 6 months later...

ABC WAHADŁA LESZEK MATELA właśnie jestem w trakcie czytania i powiem szczerze że bardzo fajna książka dla początkujących,wiele prostych ćwiczeń itd itp Polecam....

• 2 weeks later...
Ja się osobiście uczyłem lat temu kilka na książkach "ABC..." Mateli i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że są dla początkujących bardzo dobre, wnikliwe, ale napisane w przystępny sposób, traktujące nowicjusza poważnie, jak najbardziej zachęcam do zakupu. Dołączone wahadełko może nie jest najwyższej klasy, ale tak na samiutki początek, do nauki jest OK, później jednak dobrze byłoby zdecydować się na coś "poważniejszego"...

zgadzam się, najlepiej zacząć od ABC :)