juska18 Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 dzis sniła mi sie kolezanka z ktora pracuje W RESTAURACJI .... ona nie jest polka dodam to ze jestem w Angli...... a ja pracuje tam od dwoch tygodni...dokładnie nie pamietam gdzie to sie działo TYLE CO ZAPAMIETAŁAM TO TO ZE JEDEN BUT MI SIE ZAMOCZYŁ I GO ZRZUCIŁAM Z NOGI A ONA MI POWIEDZIAŁA ABYM SZYBKO PO NIEGO POSZŁA BO MI WIATRAK GO WCIAGNIE CZY COS TAKIEGO...I JA TAK SZYBKO LECIAŁAM PO SCHODACH I BYŁO TO TAK SMIESZNE ZE ONA PRAWIE ZE SMIECHU LEZAŁA NA PODŁODZE....CO TO MOZE ZNACZYC JAKIE MA TO ZNACZENIE???))) Z GORY DZIEKUJE:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 W tym śnie but może odnosić się do płaszczyzny zawodowo-społecznej. Może wskazywać na to, że czeka Cię jakiś problem w pracy w którym pomoże Ci ta koleżanka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts