palinos1728 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Mam problem od kilku miesięcy prześladuje mnie sen który powtarza się dość często. Śni mi się mój chłopak z telefonem w dłoni i ja do niego podchodze biorę ten telefon i czytam jego sms które są od innych kobiet które są jego znajomymi a ja za nimi nie przepadam. esemesy sa o dość mułosnym podłożu. po odczytaniu ich mój chłopak zachowuję sie w stosunku do mnie lekceważąco. Na to wszystko spogląda mój zmarły Ojciec siedzący obok nas ale nie wyrażający rzadnej reakcji na tą sytuację. po czym się budzę. Czasami jest też druga wersja zakończenia snu ,iż są wokół niego kobiety które znam lub nie jakaś droga, auto, budynek. czuje w tym śnie ,że ogólnie jest we mnie duża nienawisć... potem budzę się... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Moim zdaniem najważniejszą osobą w tym śnie jest Twój zmarły ojciec, który najprawdopodobniej chce Ci coś przekazać... Nie chcę nic sugerować, ale może warto byłoby porozmawiać ze swoim chłopakiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palinos1728 Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 dziękuję bardzo za odpowiedz. jednak ten sen przysłania mój tok rzeczywistego myślenia. Przez ten sen ''nakrecam się'' ,że tak jest naprawde. po przedstawieniu tego snu mojemu chłopakowi był zdziwniony i ciekawy dlaczego tak mi sie śni ale nie odczułam w jego reakcji coś co by mi dało znak zapytania i wątpliwości. Jeżeli przypomne sobie w pewnym momencie ten sen zaczynam miec rozdwojone myślenie jest one watpliwe co do jego szczerości jednak po chwili wracam jakby do realnego myślenia ,że to raczej niemożliwe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts