Skocz do zawartości

Samolot-wypadek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się ,że siedziałam z mamą na dachu jakiegoś budynku,to był taki taras.Nagle z prawej strony zaczął startować samolot.

Gdy spojrzałam na niego ten nagle obrócił się "brzuchem do góry" wbił się w ziemie i zaczął szybko przesuwać się w moją i mamy stronę.Podciął budynek i zawalił się.******ąc obudziłam się.Co to może znaczyć?

Napisano

Dom to my - taki z tarasem jest "otwarty" dla ludzi, mówi o życiu towarzyskim. Zarówno dach i samolot to cele, postanowienia. Katastrofa samolotowa to nagłe zaniechanie ich, pewnego rodzaju degradacja. Sen mówił więc o planach, które wiązały się z wejściem w liczne towarzystwo - byłaś popularna, ludzie chętnie pomagali, dużo obiecywali, załatwiali coś, stało się jednak coś, co zamknęło drzwi przed dalszym rozwojem na tym polu - co to było, z pewnością już sama wiesz, jeśli moja interpretacja jest słuszna. Zdarzenie to bardzo poruszyło Tobą, było pewnego rodzaju załamaniem i z pewnością mogło mieć wpływ na Twoją osobowość - czyli podcięty dom ze snu.

Byłabym wdzięczna za komentarz.

Napisano

Wielkie dzięki za interpretacje mojego snu.

Idealnie trafiłaś.Wszystko co opisałaś dotyczy teraz mojego życia.

Jestem bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam ;)