browarek05 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Śniło mi się ,że siedziałam z mamą na dachu jakiegoś budynku,to był taki taras.Nagle z prawej strony zaczął startować samolot. Gdy spojrzałam na niego ten nagle obrócił się "brzuchem do góry" wbił się w ziemie i zaczął szybko przesuwać się w moją i mamy stronę.Podciął budynek i zawalił się.******ąc obudziłam się.Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Dom to my - taki z tarasem jest "otwarty" dla ludzi, mówi o życiu towarzyskim. Zarówno dach i samolot to cele, postanowienia. Katastrofa samolotowa to nagłe zaniechanie ich, pewnego rodzaju degradacja. Sen mówił więc o planach, które wiązały się z wejściem w liczne towarzystwo - byłaś popularna, ludzie chętnie pomagali, dużo obiecywali, załatwiali coś, stało się jednak coś, co zamknęło drzwi przed dalszym rozwojem na tym polu - co to było, z pewnością już sama wiesz, jeśli moja interpretacja jest słuszna. Zdarzenie to bardzo poruszyło Tobą, było pewnego rodzaju załamaniem i z pewnością mogło mieć wpływ na Twoją osobowość - czyli podcięty dom ze snu. Byłabym wdzięczna za komentarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
browarek05 Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Wielkie dzięki za interpretacje mojego snu. Idealnie trafiłaś.Wszystko co opisałaś dotyczy teraz mojego życia. Jestem bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts