natalia90 Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Śniło mi się, że duża ilość kobiet z nożami chciała mnie nimi zranić a razem z nimi były psy, które strasznie na mnie szczekały. Ja ich przez cały czas odpychałam, żeby mi nie zrobili krzywdy i wołałam mojego chłopaka, który siedział obok mnie odwrócony tyłem, żeby mi pomógł a on przez cały czas zachowywał się tak, jakby mnie w ogóle nie słyszał. Co to może oznaczać? Cytuj
Reina Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Według snu od jakiegoś czasu czujesz się atakowana przez bliskich "przyjaciół" - noże symbolizowały tutaj "ostre" argumenty, słowne sprzeczki, ale także... bolesną prawdę, którą usłyszałaś. Moim zdaniem usłyszałaś niedawno coś, co prawdopodobnie powinnaś sobie wziąć do serca, a chłopak był odwrócony z dwóch możliwych powodów: a) albo czujesz, że przesadzasz w swoim poczuciu krzywdy, albo czujesz, że chłopak w rzeczywistości ma takie samo zdanie, jak to symbolizowane przez noże. Albo oba naraz, tak też może być - czujesz, że faktycznie to była prawda, ale nie chcesz się do tego przyznać. Pozdrawiam, byłabym wdzięczna za komentarz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi