stokro85 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 śniło mi się że burza piaskowa niszczy piramidy jednak przy nich stali indianie z ameryki południowej ze stoickim spokojem nie martwiąc się tym i spoglądali na mnie....jestem w trudnej sytuaji zyciowej nie iwem jak to interpretować, może to jest przesłanie ?proszę pomóżcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 (edited) Szczerze powiedziawszy sen jasno pokazuje, że jesteś w trudnej sytuacji... Piramidy kojarzą mi się z czymś budowanym przez lata, trwałym, trudnym do zniszczenia... Odnoszą się one do Twojej sytuacji życiowej, która jest na dzień dzisiejszy zachwiana przez pustkę, jałowość, samotność i pewnego rodzaju poczucie wyobcowania. Ważnym elementem tego snu są indianie którzy mogą wskazywać tutaj coś czego się obawiasz, co jest Ci obce. Ale mogą też symbolizować osoby, które Ci pomogą i wesprą trudnych momentach Twojego życia. Edited June 6, 2010 by Pysiaczek literówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts