joanne Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Mam prośbe o pomoc w interpretacji snu, w którym czekałam na pociąg, przyszłam na peron z bagażem, później zostawiłam go i pobiegłam gdzieś, znalazłam się na innym peronie i miałam mało czasu żeby wrócić na ten właściwy peron a pociąg miał już odjeżdżać, na dworcu było dużo schodów, ale znalazłam jakimś sposobem skrót po metalowej płaskiej konstrukcji i dobiegłam do pociągu, znalazłam swój bagaż, wydaje mi sie ze staly tam dwie torby ale wzielam jedną, była to torba z laptopem, była otwarta, udało mi sie ja zapiac, zalozyc na ramie i dobiec do pociągu, w którym zamykały sie drzwi, zdążyłam jednak wsunąć lewą rekę i otworzyly się tak ze moglam w ostatniej chwili wejść. Nie potrafię zinterpretowac tego snu na podstawie pojedynczych symboli, zwlaszcza, ze wiekszosc ma negatywne znaczenie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi