whereisesc Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Witam, Z czwartku na piątek snił mi się następujący sen ( był bardzo realistyczny, aż dziwię się ze to był sen). Leżałem w swoim łóżku (sam) i nagle obudziłem się i stanoł przede mną diabeł, demon (??) i wyciągnął do mnie rękę i zapytał: Co mi oddasz za powrót ukochanej do Ciebie? Ja mu odpowiedziałem: weź wszystko, co chcesz tylko mi ją oddaj. Pół roku temu odeszła ode mnie dziewczyna. Nic więcej nie pamiętam. Dziękuję za pomoc. Cytuj
nathalie88 Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Myślę, że bardzo brakuje ci tej dziewczyny. I że jesteś w stanie zrobić dla niej wszystko, dlatego ten sen. Mimo, że już pół roku to nadal ją kochasz. Hm... może czujesz się winny za rozpad tego związku... Cytuj
whereisesc Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedz. Tak jak napisałem, oddałbym wszystko...Nie chcę mówić o winie, trochę mojej, trochę jej, nie chce pisać, że mój udział to taki, a jej to taki. Czy to mogłobyć w realu, czy to nie był sen? Cytuj
whereisesc Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 Myślicie, ze to ostateczna interpretacja? To było bardzo realne. jeszcze nie przeżyłem nic takiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi