ssstokrotkaaa Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 śniło mi sie że moja siostra kazała mi zobaczyć widok z wieży..... nie widziałam ani tej wieży ani widoku tylko powiedziała że mam go zobaczyć...... a wcześniej dwa razy kazała mi kupić atlas geograficzny..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Coś mi się wydaje, że w Twoich snach bardziej chodzi o samą siostrę niż o cokolwiek innego:) Czy można wiedzieć jakie masz z nią relacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssstokrotkaaa Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 wlasnie dzis tez sie tak zastanawialam czy to nie o nia chodzi skoro juz drugi sen mam z nia mamy bardzo dobre relacje jest ode mnie mlodsza ale bez problemu sie dogadujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Może po prostu jesteście ze sobą tak zżyte, że nawet we śnie jej obecność jest mile widziana Sam sen o wieży wskazywałby na rozwój, poszukiwanie siebie, poszerzanie perspektyw- w tym wypadku za namową siostry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts