izumonia Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 - Witam, jestem tu nowa i bardzo prosze o pomoc w interpretacji mojego snu. Był on tak prosty, konkretny , ze mnie przesladuje: Widze przed oczami biała, duza kartke papieru moze obrus (nie jestem pewna na 100%) a na niej 4 krotkie czarne włosy połaczone jakby w pary. Czułam wtedy strach połaczony ze wstretem. - Drugi watek; Jestem w domu, pomieszczeniu i ktos (nie moge sprecyzowac kto) wygania mnie z niego. Wiem, ze musze wyjsc na zewnatrz ale sie boje bo wiem, ze ktos tam na mnie czeka. Osoba ta wzbudza we mnie okropny strach. - trzeci watek; Szukam swojego meza (w roznych miejscach w zaleznosci od snu), kiedy go w koncu dostrzegam i podchodze z swiadomoscia, ze zaraz stanie sie cos strasznego,; on patrzy na mnie z ironia w oczach , odwraca sie i odchodzi. Ten sen powtarza sie od wielu lat. Okolicznosci sa rozne ale sens zawsze ten sam. Prosze pomozcie mi odszyfrowac co moja podswiadomosc chce mi przekazac. Z gory dziekuje wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts