Skocz do zawartości

ucieczka trupy...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hm..nie zabardzo wiedzialm czy napisac w tym czy w temacie gdzie interpretowane sa pojedyncze motywy.

Ja mam sny bardzo czesto ale glownie powtarza sie pare motywow.Prosilabym o interpretacje...

Bardzo czesto ktos mnie goni.Caly sen to skomplikowana ucieczka czesto po korytarzach i schodach ktore znam z rzeczywistosci.Goni mnie pare osob i zawsze chce zabic.Czesto sie gdzies ukrywam.Zwykle ci ludzie doganiaja mnie lapia ale jakos znowu im sie wyrywam...Ale doszlo tez i do tego ze zdazylo mi sie np ostatnio zesakiwac z budynku przy ucieczce(ostatni moment w ktorym bylam ta osoba-potem juz widzialam siebie z boku)a na koncu byc rozstrzelanym(brr bylam nakryta biala posciela i widzialam jak strzelaja do mnie) zeby juz na sam koniec zobaczyc siebie idaca pare metrow dalej...Byl tez z koleji i taki sen ze mnie zabito a ja jako noworodek(jakby po reinkarnacji) bylam wkurzona ze wszystko musze zaczynac od poczatku...

Inny rodzaj snow niby spokojnych to takie w ktorych widze trupy,np plywajace w rzece lub na sniegu.

Sa tez sny w ktorych pojawia sie tygrys lub jakies podobne zwierze.Czaji sie gdzies na podworzu i jestem narazona na jego atak.

Jeszcze inne sny to podroz pociagiem lub tramwajem albo gonie za pojazdem.Chyba zawsze jest to podroz czyms zaklocona cos jest nie tak jak jade pociagiem.

W sumie to sama domyslam sie odpowiedzi ale moze jednak ktos mnie zakoczy... :lol:

Napisano

Mi też czesto sie sni że ktos mnie goni, ale jakos sama sobie nie pomge wytlumaczyc dlaczego. Wydaje mi się że ktoś wywiera na Ciebie presję, jestes w jakiejsc sytuacji gdzie zachodzi próba sił, nikt nie chcee ustąpić na pod groźbą kłótni, rozstania..

Właśnie pociąg jest symbolem seksualności, może wiec chodzi o partnera..?? :)

Trupy i snieg moga znaczyc ze boisz sie samotnosci i zmian w zyciu.

Alę zdaje sobie sprawe ze to strasznie naciagana interpretacja, bo bieganie po korytarzarz jest bardzo niejednoznaczne, inne symbole tez. Nie ma tu rowniez zadnej konkretnej sytuacji, zadnych osob, dialogow i detali.

moze ktos bardziej doswiadczony Ci pomoze

powodzenia

pozdrawiam

Napisano

...no dzieki :wink: .moze ktos jeszcze spobuje...? :smile:

ja mam te sny od wielu lat he od polowy zycia.Za kazdym razem troche inne sytuacje ale te motywy pojawiaja sie na okraglo.Dotego bywa ze mam wiecej snow w tygodniu niz dni i dla tego dosc mnie ciekawi ten temat...

Tak mi sie przypomnialo:wczoraj snila mi sie jeszcze winda-uciekalam nia i caly czas bylo to zagrozenie czy jak sie otworzy na jakims pietrze ich tam nie bedzie...Ale najczesciej sa schody uciekam nimi w dol lub w gore.

[ Dodano: 2008-02-01, 00:15 ]

aha a o partnera nie chodzi :smile:

Dialogi-dialogi raczej nigdy nie pojawiaja sie tych snach,jest tylko wielki strach i mysli.

Osoby-to jest dziwne skad one sie biora-w snie nigdy ich nie widze a przekaldajac jak bym mogla je okreslic no to napisalabym cos w stylu mafia spisek...jak bym byla dla nich kims waznym kogo koniecznie trzeba unicestwic.No czasmi sa tez rodzice ale najczesciej nie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mam często sny że uciekam po schodach, zawsze w góre i zawsze jestem tak zmęczona że nie mam siły postawić ani jednego kroku. A ten ktoś mnie dogania...

Napisano

ewelbul, sądzę, że w życiu autentycznym także jesteś czyjąś obecnością zmęczona i próbujesz się odizolować. Pzdr

Napisano

Wiesz co Outsider, anetka16_16 ma chyba rację, nawet twój login wskazuje próbę ucieczki od czegoś, świata, ludzi przypuszczam. To że ciągle coś cię goni może oznaczać przytłoczenie w życiu, coś co ci sie nie podoba i na dłuższą metę nie chciałabyś tego robić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...