Franekl85 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Witam, nie dawno zerwałem Z dziewczyną po trzech latach związku, od tamtej pory śnią mi się straszne rzeczy. Chodzi mi tu o dwa sny, pierwszy to było zaraz po rozstaniu, śniło mi się że załamany piłem ze kolegami w lesie, w tym czasie popsuł mi się telefon, gdy wróciłem do domu dowiedziałem się że moja była dziewczyna chciła się ze mną zobaczyć, porozmawiać i w drodze do mnie napadły ją psy i dotlkiwie pogryzły, wylądowała w szpitalu. dodam że jej najwiekszym lękiem są bezdomne psy bo kiedyś ją taki napadł tyle że, nic się nie stało. drugi znacznie krótszy. gdy wszedłem do domu w nocy, ujżałem w kuchni dwa czarne, ruchome obłoczki, to były duchy(chyba) popatrzyłem na nie a one rzuciły się na mnie i zaczeły mną miotać bułem zupełnie bezradny. Pomóżcie proszę bo te sny się powtarzają a mój stan psychiczny i tak juz mocno nadwyrężony pogarsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Sen wyraża poczucie odpowiedzialności za nią, pewną troskliwość; cechy które zdążyły się u Ciebie wykształcić przez te trzy lata, czy stan psychiczny do którego po prostu przywykłeś. Skoro zerwałeś, przyjmuję że powód był poważny i rzeczywiście nie chciałeś tego dłużej ciągnąć oraz że nie chodzi tutaj o "danie chwilowej nauczki". W miarę oswajania sie z sytuacją, sny o takim zabarwieniu miną, choć może się zdarzyć, że ta osoba już na zawsze zagości w Twojej podświadomości i jej pojawienie się będzie zwiastowało określone wydarzenia w Twoim życiu, ale to już inna bajka i bardziej taka "na później". W drugiej wizji zdaje mi się, że chodzi o wyrzuty sumienia. Nie jest powiedziane, że dotyczą one tej dziewczyny, ale skoro Ty tak kojarzysz - dla mnie to jest najlepszy powód, aby sny powiązać. Jeżeli czujesz, że nie jesteś wobec niej w porządku, napraw to. Przeproś, jeżeli istnieje taka potrzeba lub spokojnie porozmawiaj - nie mam na myśli powrotu do niej, po prostu spróbuj uzdrowić relację. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekl85 Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 "ale to już inna bajka i bardziej taka na później"- mozesz wyjaśnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts