Skocz do zawartości

przedmiot z pentagramem pies

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o pomoc.Dzisiaj przyśniło mi się że obudziłam się w pokoju mojej byłej przyjaciółki.W pomieszczeniu nie było mebli tylko ogromne łóżko które zajmowało prawie cały pokój.Powoli podniosłam się i zobaczyłam że na tym łóżku leży folia na której były krople krystalicznie czystej wody.Potem nagle znalazłam się przy drzwiach wyjściowych,stałam już na dworze na schodkach i nagle zobaczyłam jej rodziców którzy siedzieli nieopodal na ławce i o czymś rozmawiali.W tym momencie usłyszałam szczekanie ich psa,który podbiegł do mnie ale w momencie kiedy ruszył w moją stronę przestał szczekać,gdy już był obok mnie oparł się przednimi łapami o jeden ze stopni i patrzył na mnie łagodnym wzrokiem.Ja tez patrzyłam w jego oczy.Wtedy zauważyłam że rodzice mojej byłej przyjaciółki patrzą na mnie,chciałam z tamtąd pójść i zaczęłam zakładać buty ale miałam z tym mały problem,ponieważ miałam na nogach białe skarpetki i nie mogłam włożyć stopy w buta.W momencie kiedy mi się to udało wyszłam z tamtąd spokojnym krokiem i wiem że szłam w stronę własnego domu.śnił mi się także mosiężny albo miedziany okrągły przedmiot z pentagramem,który był zawieszony w powietrzu i obracał się wokół własnej osi.Bardzo proszę mi powiedzieć co ten sen może oznaczać,bo już zaczynam mieć dość tych wszystkich snów.Nigdy mi się nic nie śniło a teraz noc w noc coś mi się śni.Czy to jest jakaś przestroga przed czymś?

Napisano

Witam!

Twój sen dotyczy snów. Trochę dziwnie ale............... zwróć uwagę na łóżko jest duże i zajmuje cały pokój ( to twoja przestrzeń życiwa ) woda, folia- izolacja od wody czy Ty aby nie śpisz na cieku wodnym stąd te sny twoja podświadomość może Ci wskazywać że śpisz w niezdrowym miejscu dodatkowo może o tym mówić pies przyjazny Tobie otóż psy w przeciwieństwie do kotów nie lubią cieków wodnych i do spania zawsze wybierają sobie miejsca "zdrowe" dla nich jak i dla nas (jeżeli masz kota chętnie wyleguje się na Twoim łóżku). Co do butów oznaczją podróż jak sama piszesz z drobnymi problemami może czegoś zapomnisz spakować. Pentagram jest symbolem magicznym ( nie mylić z anagramem) i symbolizuje tak zwany złoty podział a w twoim przypadku jakieś zdolności pozazmysłowe ( symbol czarnoksiężników- może stąd ten złoty kolor).

pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź.Nie wiem tylko dlaczego od miesiąca ciągle coś mi się śni.