Skocz do zawartości

spadający pocisk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sniło mi się dziś coś co bardzo wzburzyło mój spokój.

Siedziałam w pokoju z mężczyzną, nie pamietam kto to był, ale ktoś na kim mi średnio zależało... przyszedł do mnie i rozmawiał ze mną.

W pewnym momencie usłyszałam lecący samolot, dość głośny dźwięk sugerujący niski lot nad blokami. Wyjrzałam przez okno i widzę jak wprost na mnie leci pocisk. Upada zaraz pod moimi nogami ale nie wybucha.

Natychmiast uciekam... ten mężczyzna wciąż siedzi w tym pokoju gdzie leży na podłodze pocisk. Wszystko dzieje się bardzo szybko.

Ja uciekam, udaje mi się uciec tylko za drzwi i mam świadomość, że za chwilę nastąpi wybuch. Myśl jaką mam w głowie to, że nie uda mi się uciec przygniotą mnie gruzy.

Budzę się... zanim nastąpił wybuch pocisku.

O co może chodzić????

Napisano

Czy znasz tego mezczynę ?? Sen moze znaczyć że ten pan bedzie mogł zniszczyc zycie? Ewentualnie nie zniszczyć ale na nie wpłynąć w jakis sposob ..

Miałam kiedys ludząco podobny sen, tyle ze mezczyzna do mnie strzelal. Ja uciekałam przed pociskiem, a wszystko działo sie na wiezowcu.

Pozniej on wplynal na moje zycie, ale nic strasznego sie nie stało. :)Tylko ja sie nie bałam o zawalenie sie budynku a ty tak. wiec konsekwencje moga byc gorsze.

Moja rada - uwazaj na niego. nawet jesli go nie znasz !

Napisano

znałam go ale nie pamiętam kto to był... nie potrafię sobie przypomnieć,

dziękuję będę uważać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...