Skocz do zawartości

Skuter, naprawa, bijatyka, płacząca dziewczyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Jestem nowym forumowiczem, a do zarejestrowania skłonił mnie jak można się domyśleć - mój sen. Mam 16 lat i w tym tygodniu byłem na szkolne wycieczce. Była tam, także dziewczyna, w której się kocham od dawna - siostra mojego najlepszego kumpla.

A więc... Tej nocy miałem sen, w którym widziałem właśnie mojego kumpla i jego siostrę. Zaczęło się od tego, że zepsuł mi się mój stary skuter, który obecnie stoi w garażu (teraz jeżdżę innym). Gdy go naprawiałem pojawił się mój kolega, a następnie przechodzący alkoholicy zaczęli się mnie czepiać. Jeden z nich mnie gonił, lecz później uderzyłem go i zniknął. Następnie pojawiła się właśnie ta dziewczyna, w której się zakochałem, płakała. Podbiegłem do niej, a ona się do mnie przytuliła...

Mój sen dobiegł końca.

Chciałbym się dowiedzieć co to oznacza, gdyż bardzo zależy mi na tej dziewczynie, lecz nie mam odwagi jej powiedzieć o swoim uczuciu.

Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam.

Edit.

Zapomniałbym. Jeśli chodzi o pogodę było pochmurno, pora dnia - ciężko stwierdzić (wczesny poranek lub wieczór).

Edytowane przez adi492
Napisano

zapowiedź pielgrzymki do miejsca uświęconego tradycją i historią narodową, rodzinny spokój i szczęście w miłości lub spełnienie życzeń

Napisano

Witam!

Naprawianie skutera moim zdaniem może znaczyć to, że nie jesteś szczery sam ze sobą nie podejmujesz wyzwań i później musisz to naprawiać, w twoim śnie jest to powtórzone dwukrotnie - ucieczka prze napastnikiem. Dopiero próba stawienia czoła problemowi daje zaskakujący rezultat napastnik ( napastnik symbolizuje twoje lęki) znika a Ty dostajesz "nagrodę" na której Ci zależało. Nie chowaj głowy w piasek myśl pozytywnie i idź do przodu.

Pozdrawiam:

Sławomir