Agulindula Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Opowieść, sagę...Ale najpierw wymyślmy wspólnie bohaterów , miejsca, czas w którym będą przeżywać swoją historię.... Co WY na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Nashira, boadicea, na przykład "Anię z Zielonego wzgórza" na krwawy, fantastyczny horror..... hm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 mhm....sir Darcy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Pośród kniei, w ledwie przebłyskujących przez gęstwinę leśną , pierwszych promieniach wschodzącego słońca ujrzała sylwetkę jeźdźca... Stała na wzgórzu, nieopodal swego zamku. Wieczorna burza skłoniła ją do tej przedziwnej przechadzki o poranku. Po dusznej nocy łaknęła świeżego powietrza. (...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 boadicea, jaki czad..... zaczęłaś od "Willow", a skończyłaś na "Conan the barbarian" - jedziemy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwia35 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Drogie Panie :grin: bardzo fajny pomysł Czy nie można by zrobić tak, żeby bardziej przypominało to jeden długi post? Nie znam możliwości technicznych takiego pomysłu, ale byłoby chyba czytelniejsze Można by tam umieszczać już gotowy tekst (po poprawkach "szanownego ciała" autorskiego ) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Pięknie dzieweczki Serce mi rośnie jak czytam..... A niestety rwa jak rwała tak rwie... Boa jak to ten...no z tymi imionami, bo ja się z lekka z tą Lupusą pogubiłam ) Nie sugeruję marysi, ale żeby od razu tak ją zezoologizować... Wymyślmy jej takie imie którego jeszcze nie ma.. ( miernikiem tego będą Google, które zgłupieją po wpisaniu go w wyszukiwarkę ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyla Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Ojej ale tu fajnie :mrgreen: mogiem ja tez? Tylko muszem chwilkem pomyslec ale niebawem cus pewnie bazgrne kursywa! Moze mi wena wroci, bo na tej wyspie cos mi pisanie nie idzie. [ Dodano: 2008-03-06, 01:40 ] A z tym wilkolaczkiem mi sie podoba, on by ja tak ratowal i pojawial sie a ona dlugo nie wiedzialaby kto zacz, az do jakiegos decydujacego momentu [ Dodano: 2008-03-06, 01:42 ] Hm... cos mi sie tak po kawalku przypomina, co pisac, pozno juz chyba. Pomyslalam, no co prawda juz zaczelyscie, wiec nie chce Wam bruzdzic, ale ja mam takie opowiadanko fantazidlowe zaczete i ni pierona nie moge skonczyc... moze zapisze je w opowiadaniach? I zobaczymy co powiecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agulindula Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Szyla, natentychmiast , oczywiście i bezwzględnie dołączaj, oraz też pisz swoje... tu obszar roboczy się znajduje, a więc możesz "mieszać" ile wlezie - tylko imiona mają być stałe.. źle mówię? :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyla Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Poranne slonce ozywialo iskierki tanczace po miedzianych serpentynkach. Odgarnela kosmyk odgarniajac jednoczesnie szepty wsponien i spojrzala przed siebie. Glebokim wdechem napelila sie swiezym powietrzem poranka. I nadzieja... Usmiechnela sie nieznacznie - Dobrze juz, chodzmy. Ruchliwe zwierzatko z radoscia podreptalo przed nia. I jak pierwszy fragment, daje rade? :smile:[/i] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts