adi492 Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) Co o tym myślicie ? Zakochałem się, lecz przez to, że jestem bardzo nieśmiały, nie mogę wydusić z siebie tego co czuję do tej dziewczyny. Jeśli chodzi o horoskop na czerwiec jest on dla mnie pozytywny, lecz chciałbym się dowiedzieć czy będziemy do siebie pasować? Edited June 12, 2010 by adi492 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Mi się trafiła katastrofa...moja (była)panna była dość wyrachowana, zimna i potrafiła brać pełnymi garściami, ale dawać cokolwiek w zamian to już niekoniecznie. Największą katastrofą był jednak sex...nie miałem przyjemności ale myślę, że z lalką dmuchaną byłyby podobne wrażenia i emocje...krótko w życiu, w łóżku,w pracy musiałem odwalać całą robotę...na szczęście musiałem;) Z mojego niezbyt wielkiego doświadczenia polecam baranice dla baranów- 100% zrozumienia, współpracy no i ogień w łóżku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Papesse Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 ramzes - to była "złamana" panna, nie mogła wyjść ze swojej fazy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Co to znaczy "złamana"? To nie wyglądało jak faza tylko letarg...zero inwencji, partnerstwa, współpracy, tylko ja miałem pomagać odwalać całą robotę i tak naprawdę nie oczekiwać niczego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Papesse Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Faza czyli znak Zodiaku, to synonim. Chodzi mi o to, że zapewne nie potrafiła choć raz pomyśleć "nie jak panna"; właśnie to jest takie "złamanie"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts