metaforaaa Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Dręczą mnie pytania, w pewnym sensie czuje się pusto, bez celu, czy znajdzie się osoba które bezpłatnie mogłaby mi pomóc w samopoznaniu i umożliwić rozmowe z przewodnikiem lub aniołem stróżem... Cytuj
Atapi Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Owszem istnieje taka osoba- jesteś nią Ty sama Odpowiedzi są w Tobie- wystarczy otworzyć się na nie:) Cytuj
sosnowiczanin Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 takie coś jest niepotrzebne w samopoznaniu. ciągłe gadanie, jeszcze więcej pytań ... to się nie kończy. Cytuj
Zdzisław44 Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Dręczą mnie pytania, w pewnym sensie czuje się pusto, bez celu, czy znajdzie się osoba które bezpłatnie mogłaby mi pomóc w samopoznaniu i umożliwić rozmowe z przewodnikiem lub aniołem stróżem... Witaj! Ty Jesteś sama dla siebie tym medium.Skąd wiesz,czy Ty nie jesteś tym aniołem stróżem(nie ma czegoś takiego!)To co napiszę i zechcesz z tego skorzystać,nie jest żadną magią.Będzie to informacja dla Ciebie i dla mnie.Narysuj grafitem kreskę na palcu lewej dłoni.Masz ją widzieć.Obserwuj,czy zniknie i w jakim czasie.Znajdziesz mnie na forum. Nie jestem w tym świecie dla sławy i bogactw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi