aniusia206 Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Nad ranem miałam sen. W tym śnie byłam na dworcu PKP. Tam był tłum. Ten tłum tworzyli wszyscy znajomi ludzie z mojego rodzinnego otoczenia, włącznie z rodziną i miejscowością rodzinną. To byli wszyscy ludzie znani z widzenia i nie tylko. Zdziwił mnie tylko fakt, że w tym śnie był instruktor od prawa jazdy i córka organisty. Tez dziwne było, że w kasie biletowej sprzedawał mój brat, który coś zażartował, a to nie było wcale miom zdaniem śmieszne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Mogę się mylić, ale moje pierwsze skojarzenie było takie, że ten sen może się odnosić do sfery kontaktów z innymi ludźmi. W tym przypadku z osobami które spotkałaś i z którymi rozstałaś się na swojej drodze będąc jeszcze w rodzinnej miejscowości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts