Ciastek Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 No więc mój sen jest dosyć krótki ale strasznie dziwny.. Więc zaczyna się tak że miałem się spotkać z trojgiem przyjaciół i udać się na jakiś kameralny wieczór, restauracja czy coś.. Mieliśmy iść tam na piechotę. No więc w trakcie drogi do miejsca spotkania, jeden z przyjaciół (mężczyzna) dzwoni do mnie że się spóźni i żebyśmy na niego poczekali. Więc ja, potakując udałem się w stronę spotkania. Miejsce spotkania znajdowało się na przeciwko Biedronki na chodniku która dzieliła dosyć spora ulica. Gdy doszedłem do miejsca spotkania, przywitałem się z dwiema przyjaciółkami, wytłumaczyłem że dzwonił ten trzeci i że się spóźni, one tylko potaknęły.(teraz chyba najdziwniejsza s/cena) Nie wiem dokładnie skąd, ale wyleciała moja była, łapiąc mnie za tors, a dwie przyjaciółki za ręce.. Jedna z nich krzyknęła "Musi mi się udać", no więc szarpiąc się tak z nimi od 2-4 minut.. w końcu się wyrwałem, tracąc równowagę i wpadając pod koła jadącego samochodu.. i dalej się obudziłem. Proszę o interpretację, z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 Proszę o interpretacje.. odświeżam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts